Povezane novice

Cedevita Olimpija z zmago na slovenskem derbiju tik pod vrh

SiolNET 16.12.2023
V 12. krogu lige ABA sta se prvič v tej sezoni tekmovanja pomerili Cedevita Olimpija in Krka. Ljubljančani so v Hali Tivoli zmagali z 91:79 in dosegli deveto zmago, medtem ko Novomeščani ostajajo pri dveh. Vodilna Crvena zvezda je v nedeljo 11. zmago… »

Matković, Blažič in Stewart vodili Olimpijo do zmage nad Krko

RTV Slovenija 16.12.2023
Najuspešnejša slovenska košarkarska kluba Cedevita Olimpija in Krka sta se po več kot letu in pol znova pomerila – dvoboj Lige ABA v Tivoliju je pripadel zmajem (91:79). Nobena ekipa ne more biti zadovoljna s potekom sezone do zdaj. Ljubljančani… »

V Tivoliju brez senzacije: Novomeščani brez možnosti proti Olimpiji

Delo 16.12.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so na krilih naveze Karlo Matković - Jaka Blažič - Dewayne Stewart dobili slovenski derbi v ligi Aba, v Tivoliju je padla Krka. Košarkarji Cedevite Olimpije so na krilih naveze Karlo Matković - Jaka Blažič - Dewayne… »

Olimpija strla Krko že na uvodu

Dnevnik 16.12.2023
V 12. krogu lige ABA je Cedevita Olimpija v Tivoliju brez večjih težav porazila novomeško Krko. Karlo Matković se je s 23 točkami, devetimi blokadami in osmimi skoki spogledoval s trojnim dvojčkom. Sezona v ligi ABA je za slovenska predstavnika… »

Krka v Ljubljano brez bele zastave

Dnevnik 16.12.2023
Po sezoni premora je v ligi ABA znova čas za slovenski obračun. Danes ob 15. uri se bosta v Tivoliju v 12. krogu udarila Cedevita Olimpija in Krka. Obračuni med Cedevito Olimpijo in Krko so nekoč veljali za prave derbije, a danes ne več. V veliki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem