Povezane novice

Nemec do premierne zmage, na slovenske stopničke bo treba še počakati

SiolNET 16.12.2023
Zmagovalec tekme smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Engelbergu je Nemec Pius Paschke, ki se veseli prve posamične zmage na tej ravni. Na odru za zmagovalce sta se mu pridružila Marius Lindvik in Stefan Kraft. Slovenci bodo morali na prve… »

Najvišje med Slovenci spet Lanišek: Veselim se nedeljske tekme

Delo 16.12.2023
Švicarska postaja svetovnega pokala v smučarskih skokih Nemcem, vsi Slovenci solidni, škoda za diskvalifikacijo Lovra Kosa. Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek (306,8 točke) je bil peti na tekmi svetovnega pokala v Engelbergu. Za Nemcem… »

Lanišek peti, pred nedeljsko tekmo še vidi rezerve

RTV Slovenija 16.12.2023
Kvalifikacije, na katerih je bil najboljši Anže Lanišek, so dvigale upe na slovenske stopničke, teh v Engelbergu sicer ni bilo, a Lanišek je lahko vseeno zadovoljen s petim mestom. Deseterico je z devetim mestom ujel tudi Timi Zajc. Letos v svetovnem… »

Lanišek peti na prvi tekmi v Engelbergu, zmaga Paschkeju

Dnevnik 16.12.2023
Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek (306,8 točke) je bil peti na tekmi svetovnega pokala v Engelbergu. Za Nemcem Piusom Paschkejem (326,8) je zaostal deset točk. Drugi je bil Norvežan Marius Lindvik (315,1), tretji pa Avstrijec Stefan Kraft… »

Po grdem padcu: Živa sem, to pa je tudi skoraj vse

SiolNET 16.12.2023
Norveška smučarska skakalka Anne Odine Ström je po petkovem hudem padcu v švicarskem Engelbergu prek Instagrama objavila kratko sporočilo, v katerem je zapisala: "Živa sem, to pa je tudi skoraj vse." Mednarodna smučarska zveza (Fis) je prek… »

Četrta zmaga družine Prevc v Engelbergu – Nika prvič na najvišji stopnički

RTV Slovenija 16.12.2023
Nika Prevc je prvič v karieri skočila na najvišjo stopničko tekme svetovnega pokala. Velik slovenski uspeh je v Engelbergu dopolnila Ema Klinec, ki je zasedla drugo mesto. Skakalnica Titlis je slovenskim skokom prinesla že veliko uspehov, prav tako… »

Zgodovinski dan za Slovenijo in družino Prevc!

SiolNET 16.12.2023
Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc je v Engelbergu ugnala vso konkurenco in prvič v karieri na tekmi svetovnega pokala stopila na najvišjo stopničko, dvojno slovensko zmago pa je z drugim mestom potrdila Ema Klinec. Imeniten slovenski uspeh je s… »

Prevc prvič zmagala v svetovnem pokalu, Klinec druga v Engelbergu

Gorenjski glas 16.12.2023
Engelberg – Nika Prevc (305,3 točke) je zmagala na tekmi smučarskih skakalk v švicarskem Engelbergu, kar je njena prva zmaga v svetovnem pokalu. Druga je bila z 2,6 točke zaostanka še ena Slovenka Ema Klinec (302,7), tretja pa Norvežanka Eirin… »

Dvojno slovensko slavje in prvo za Niko Prevc

Delo 16.12.2023
Na tekmi svetovnega pokala smučarskih skakalk v švicarskem Engelbergu je bila druga najboljša Ema Klinec. Nika Prevc (305,3 točke) je zmagala na tekmi smučarskih skakalk v švicarskem Engelbergu, kar je njena prva zmaga v svetovnem pokalu. Druga je… »

Nika Prevc tretja iz družine Prevc z zmago v Engelbergu

Dnevnik 16.12.2023
Manj kot 24 ur zatem, ko je Ema Klinec v Engelbergu poskrbela za prve slovenske skakalne stopničke sezone, je njena reprezentančna kolegica Nika Prevc v Švici poletela še do prve zmage. Skakalnica Titlis se po novem zdi kot domača dneva soba družine… »

Slovenija ima novo zmagovalko tekme svetovnega pokala

Zurnal24 16.12.2023
Osemnajstletna Nika Prevc je ugnala vso konkurenco na tekmi v Engelbergu za svojo krstno zmago v svetovnem pokalu. Ekipni uspeh je z drugim mestom dopolnila Ema Klinec. Nika Prevc (305,3 točke) je zmagala na tekmi smučarskih skakalk v švicarskem… »

Grozljivi prizori iz Engelberga, zavladala je smrtna tišina

Zurnal24 16.12.2023
Znane so prve informacije o zdravstvenem stanju norveške smučarske skakalke, ki se je ponesrečila v finalni seriji tekme v Engelbergu. Tekmo smučarskih skakalk v Engelbergu, kjer je Ema Klinec s tretjim mestom poskrbela za prve slovenske stopničke v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem