Povezane novice

Lampič ne ve, kaj se dogaja na strelišču, kar 11-krat v kazenskem krogu

RTV Slovenija 16.12.2023
V Lenzerheideju sta zasledovalni tekmi dobila Francozinja Justine Braisaz Bouchet in Norvežan Johannes Thingnes Boe. Najboljša Slovenka Anamarija Lampič je imela znova ogromno težav na strelišču. Najprej je bila na sporedu ženska tekma, kjer je… »

Lampič s tekom ni mogla nadoknaditi napak na strelišču

Zurnal24 16.12.2023
Dvojna francoska zmaga na biatlonski zasledovalni tekmi v Lenzerheideju. Anamarija Lampič je z 11 zgrešenimi streli nazadovala na 37. mesto. Francozinja Justine Braisaz-Bouchet je na zasledovalni tekmi biatlonskega svetovnega pokala v Lenzerheideju… »

Justine Braisaz-Bouchet prva, Anamarija Lampič na 37. mestu

Dnevnik 16.12.2023
Francozinja Justine Braisaz-Bouchet je na zasledovalni tekmi biatlonskega svetovnega pokala v Lenzerheideju kljub trem zgrešenim strelom zadržala prvo mesto, ki si ga je priborila v sprintu, in se veselila svoje šeste zmage v svetovnem pokalu. Da so… »

Po odličnem izhodišču kar 11 zgrešenih tarč Lampičeve

SiolNET 16.12.2023
Francozinja Justine Braisaz-Bouchet je na zasledovalni tekmi biatlonskega svetovnega pokala v Lenzerheideju kljub trem zgrešenim strelom zadržala prvo mesto in se veselila svoje šeste zmage v svetovnem pokalu. Anamarija Lampič je zaradi 11 zgrešenih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem