Povezane novice

Uspeha toliko bolj vesela tudi zaradi očetove navzočnosti

Delo 17.12.2023
Na superveleslalomu za svetovni pokal v Val d'Iseru je zmago požela Italijanka Federica Brignone. Do novih točk tudi Ilka Štuhec. Italijanska alpska smučarka Federica Brignone je slavila še tretjo zmago v tej sezoni svetovnega pokala. Po podvigih na… »

Italijanka najhitrejša na festivalu odstopov, Ilka Štuhec med najboljših 15

SiolNET 17.12.2023
V Val d'Iseru so se specialistke za hitre discipline po sobotnem smuku pomerile še na superveleslalomu. Zmage se je razveselila Italijanka Federica Brignone, Norvežanka Kajsa Vickhoff Lie pa je s tem, ko je Sofio Goggio pahnila na tretje mesto… »

Val d'Iser: Ilka Štuhec petnajsta, odstopilo kar 25 smučark

Dnevnik 17.12.2023
Italijanka Federica Brignone je zmagovalka superveleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Val d'Iseru v Franciji. Norvežanka Kajsa Vickhoff Lie je osvojila drugo mesto, rojakinja Brignone Sofia Goggia je dosegla tretje mesto. Slovenka Ilka Štuhec… »

Tekma odstopov Brignonejevi, Štuhčeva v prvi petnajsterici

Zurnal24 17.12.2023
Brignonejevi tekma odstopov, Štuhčeva še tretjič v top 15 na superveleslalomu v Val d'Iseru. Italijanka Federica Brignone je zmagovalka superveleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Val d'Iseru v Franciji. Norvežanka Kajsa Vickhoff Lie je… »

Federica Brignone na zahtevni postavitvi unovčila izkušnje

RTV Slovenija 17.12.2023
Federica Brignone se je na superveleslalomu v Val d'Iseru razveselila že tretje zmage v sezoni svetovnega pokala. Ilka Štuhec je zaostala tri sekunde, vseeno ji je to po številnih odstopih prineslo zelo solidno 15. mesto. 33-letna Federica Brignone je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem