Povezane novice

#foto #video V Srbiji hud protest pred volilno komisijo, vodji opozicijske stranke napovedala gladovno stavko

Dnevnik 18.12.2023
Po volitvah, polnih nepravilnosti, na katerih naj bi si Srbska napredna stranka predsednika Aleksandra Vučića zagotovila absolutno večino v parlamentu, so se razmere v srbski prestolnici v ponedeljek zvečer močno zaostrile. Več tisoč ljudi je… »

Vučić: "Imeli smo poštene volitve." V Beogradu protestni shod opozicije, ki zahteva ponovne volitve.

RTV Slovenija 18.12.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je razglasil zmago na predčasnih volitvah, kjer se njegovi Srbski napredni stranki (SNS) obeta absolutna večina v parlamentu, medtem ko opozicija zaradi številnih nepravilnosti zahteva ponovitev volitev v Beogradu… »

Protesti v Beogradu / Shod za ponovno izvedbo volitev

Mladina 18.12.2023
Dan po predčasnih volitvah v Srbiji nocoj v Beogradu poteka množičen shod opozicije. Dan po predčasnih volitvah v Srbiji nocoj v Beogradu poteka množičen shod opozicije. Ta pred stavbo republiške volilne komisije zahteva ponovno izvedbo beograjskih… »

V Beogradu po volitvah opozicija na protestu zahteva nove volitve

SiolNET 18.12.2023
Dan po predčasnih volitvah v Srbiji nocoj v Beogradu poteka množičen shod opozicije. Ta pred stavbo republiške volilne komisije zahteva ponovno izvedbo beograjskih volitev, ki so bile po njihovem mnenju neregularne. Dva vidna predstavnika opozicijske… »

"V Srbiji pravijo, da se volitve ne dobivajo z glasovanjem, ampak s štetjem"

RTV Slovenija 18.12.2023
"Branimir Nestorović je veliko presenečenje volitev, Ivica Dačić je tisti, ki je lahko najbolj nezadovoljen, opozicija je pričakovala večjo podporo oziroma manjšo razliko, bleščeči zmagovalec je pa seveda Aleksandar Vučić," je izid volitev… »

Aleksandar Vučić razglasil zmago v družbi Milorada Dodika in slovenskega chefa Tomaža Kavčiča

Dnevnik 18.12.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je v nedeljo pozno zvečer razglasil zmago Srbske napredne stranke na parlamentarnih volitvah v družbi strankarskih veljakov, predsednice vlade Ane Brnabić in podpornikov. Tudi slovenskega chefa Tomaža Kavčiča z… »

Vučić razglasil zmago na volitvah / »Mnogi so se smejali, ko sem rekel, da bomo imeli absolutno večino«

Mladina 18.12.2023
Srbska napredna stranka (SNS) je osvojila več kot 50 odstotkov glasov, kar ji prinaša parlamentarno večino. Srbski predsednik Aleksandar Vučić je v nedeljo pozno zvečer razglasil zmago na predčasnih parlamentarnih volitvah. Po večini preštetih… »

KUPOVANJE GLASOV, FANTOMSKI VOLIVCI IN ŠE KAJ? Vučić razglasil zmago na predčasnih parlamentarnih volitvah

Regional 18.12.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je v nedeljo pozno zvečer razglasil zmago na predčasnih parlamentarnih volitvah. Po okoli 35 odstotka preštetih glasov je Srbska napredna stranka (SNS) osvojila več kot 50 odstotkov glasov, kar ji prinaša… »

Vučić že slavi: "Mnogi so se smejali ..."

Zurnal24 18.12.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je v nedeljo pozno zvečer razglasil zmago na predčasnih parlamentarnih volitvah. Njegova stranka je zmagala tudi na lokalnih volitvah v Beogradu. V Srbiji so v nedeljo potekale parlamentarne volitve ter pokrajinske… »

Volitve v Srbiji: Zmaga!

Dnevnik 18.12.2023
‘Dobrodošli na proslavljanje,« je dosedanji predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravil goste v svojem volilnem štabu, nekaj ur preden so bili razglašeni delni rezultati izrednih parlamentarnih volitev. Ko so prešteli polovico glasov, se je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem