Povezane novice

Golob: "Zdravstvena reforma se izvaja in ostaja ključna prioriteta te vlade"

RTV Slovenija 18.12.2023
Robert Golob je odgovarjal na poslanska vprašanja s področja ilegalnih migracij, integracije tujcev, zakona o evidentiranju delovnega časa, humanitarne krize v Gazi, zdravstvene reforme, prejemkov upokojencev in uskladitve stroškov z inflacijo… »

Golob odločno nad kratkoročno oddajanje: Regulacija je nujna #video

SiolNET 18.12.2023
Premier Robert Golob je kot enega od dejavnikov za dvigovanje življenjskih stroškov v Sloveniji označil tudi dogajanje na nepremičninskem področju. "Ključno je, da se pripravi ukrepe, s katerimi bomo zamejili to, da kratkoročno oddajanje… »

Grims Golobu: "Vi ste veleizdajalec Republike Slovenije"

Zurnal24 18.12.2023
"Imamo polne zapore tihotapcev, a se ne bomo ustavili," pravi Golob in poudarja, da je nadzor na mejah učinkovit. "Migracije so velik problem in glede njih je treba delovati večplastno, preko zunanje politike z državami izvora, da se migranti zajamejo… »

Golob: O popravkih zakona o štempljanju bo ESS razpravljal že v januarju

Dnevnik 18.12.2023
Redno decembrsko zasedanje DZ, ki se je začelo v sredo, se danes nadaljuje s poslanskimi vprašanji predsedniku vlade in ministrom. Premier Robert Golob je med drugim odgovarjal na poslanska vprašanja o štempljanju, zdravstveni reformi in pokojninah… »

"Če fant pri 56. letih dobi mlado punco, nima veliko časa"

Zurnal24 18.12.2023
V državnem zboru predsednik vlade Robert Golob in ministri odgovarjajo na poslanska vprašanja. Seja se je začela z razburjenjem, ki ga je povzročil poslanec SDS Žan Mahnič. Golob mora odgovoriti tudi na poslanska vprašanja z novembrske seje, ko je… »

Golob in ministri v parlamentu o migracijah, štempljanju in pomoči Gazi

Delo 18.12.2023
Poleg rednih vprašanj bo predsednik vlade odgovarjal tudi na poslanska vprašanja z novembrske seje, ko je bil zaradi zdravstvenih razlogov odsoten. Redno decembrsko zasedanje DZ, ki se je začelo v sredo, se bo danes nadaljevalo s poslanskimi vprašanji… »

Goloba čaka vrsta vprašanj, vse to bo moral pojasnjevati

Zurnal24 18.12.2023
Poleg rednih vprašanj, načrtovanih za decembrsko sejo, bo predsednik vlade Robert Golob moral odgovarjati tudi na poslanska vprašanja z novembrske seje, ko je bil zaradi zdravstvenih razlogov odsoten. Predsednik vlade bi lahko sicer na zastavljena… »

Novice dneva »

Biobanka se je znašla tik pred propadom

Necenzurirano pred 16 uramiše 1 povezana

Ob nalivu rekorden sunek vetra v Bohinjski Češnjici

Necenzurirano pred 4 uramiše 2 povezani

V novogoriškem lokalu v nedeljo s strelnim orožjem ranjen moški

RTV Slovenija pred 12 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem