Povezane novice

Izraelska vojska odkrila največji Hamasov predor doslej #video #vŽivo

SiolNET 18.12.2023
Izraelska vojska je sporočila, da je v bližini mejnega prehoda Erez odkrila največji Hamasov predor doslej. V njem so odkrili veliko orožja, zaradi velikosti bi ga palestinski islamski skrajneži lahko uporabljali za prevoz vozil, poroča BBC. Pregled… »

Izraelski obrambni minister: Postopoma prehajamo v novo fazo operacije v Gazi

RTV Slovenija 18.12.2023
V izraelskem napadu na begunsko taborišče Džabalija je bilo po navedbah palestinskih zdravstvenih oblasti ubitih najmanj 110 ljudi. Medtem je izraelski obrambni minister napovedal novo fazo operacije in možno vrnitev prebivalcev na sever Gaze. Izrael… »

Golob: Izrael v Gazi prekoračil pravico do samoobrambe

Delo 18.12.2023
Izrael je pod vse večjim pritiskom, naj se dogovori za osvoboditev talcev. Od 7. oktobra je bilo v Gazi ubitih več kot 18.000 ljudi. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu: 15.09 Golob: Izrael v Gazi prekoračil pravico do samoobrambe Izrael ima… »

Golob / »Izrael je v Gazi prekoračil pravico do samoobrambe«

Mladina 18.12.2023
Slovenski premier je Izrael ima pravico do samoobrambe, vendar je to čemur smo danes priča v Gazi, prekoračitev te pravice. Izrael ima pravico do samoobrambe, vendar je to čemur smo danes priča v Gazi, prekoračitev te pravice, je danes v odgovoru na… »

Gaza / V izraelskih napadih na begunsko taborišče ubitih 110 Palestincev

Mladina 18.12.2023
Izraelska vojska trdi, da na območju napada teroristično infrastrukturo Hamasa. V izraelskih napadih na begunsko taborišče Džabalija na severu Gaze je bilo v nedeljo ubitih 110 Palestincev, je danes sporočilo tamkajšnje ministrstvo za zdravje, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem