Povezane novice

Kranjec po nedeljskem scenariju: s 4. mesta na oder

RTV Slovenija 18.12.2023
Čeprav je nastopil na peti tekmi v prav toliko dneh, se Marcu Odermattu utrujenost ni poznala. 26-letni Švicar je slavil tudi na drugem veleslalomu v Alta Badii, tokrat še bolj prepričljivo. Nadaljevala se je tudi ljubezen Žana Kranjca s progo Gran… »

Izjemni Kranjec znova na stopničkah! #video

SiolNET 18.12.2023
Slovenski smučar Žan Kranjec je tudi na drugem veleslalomu v Alta Badii osvojil tretje mesto! Kranjec je po prvi vožnji zasedal četrto mesto, v drugi vožnji pa z odlično vožnjo skočil na stopničke, že svoje pete na Gran Risi. Še tretjič v… »

Kranjec po novem uspehu: Verjel sem, da bom na stopničkah

Delo 18.12.2023
Najboljši slovenski veleslalomist Žan Kranjec se je v Alta Badii znova dobro znašel, še enkrat je končal na tretjem mestu, zmagal je Marco Odermatt. Najboljši slovenski veleslalomist Žan Kranjec je bil v Alta Badii znova zelo hiter na belih… »

Kranjec z vrhunsko predstavo do novih stopničk v Alta Badii

Zurnal24 18.12.2023
Najboljši slovenski veleslalomist Žan Kranjec je tudi drugo tekmo v svoji paradni disciplini v Alta Badii končal na tretjem mestu (+1,22). Švicar Marco Odermatt ohranja prevlado na veleslalomih. Zmagal je na obeh za točke svetovnega pokala alpskih… »

Žan Kranjec v Alti Badii še petič tretji

Dnevnik 18.12.2023
Vodičan je na sloviti progi Gran Risa v Dolomitih dosegel nov uspeh slovenskega alpskega smučanja. Najboljši slovenski alpski smučar Žan Kranjec se je še drugič v dveh dneh in že petič v karieri v karieri na veleslalomu v Atti Badii uvrstil na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem