Povezane novice

Šeško in Kampl proti rekorderjem, težko delo tudi za Oblaka

SiolNET 18.12.2023
Na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa) v Nyonu je danes potekal žreb parov osmine finala lige prvakov. Največ predstavnikov v osmini finala bo imela Španija (štiri), trije bodo iz Italije in Nemčije, dva kluba bosta četrtfinale lovila iz… »

Legionarji dočakali nasprotnike, obeta se slovenski obračun

SiolNET 18.12.2023
Po žrebu na sedežu Evropske nogometne zveze Uefe v Nyonu so znani pari dodatnih bojev za osmino finala evropske lige. V teh ne bo igral noben slovenski nogometaš. Tako kot za evropsko ligo pa je Uefa izžrebala še pare dodatnih bojev za osmino finala… »

Oblak proti Interju, Šeško in Kampl proti Realu iz Madrida

RTV Slovenija 18.12.2023
V Nyonu so izžrebali pare osmine finala Lige prvakov. Izstopajočega derbija ni. Težko delo bodo imeli italijanski klubi, katerih nasprotniki so Barcelona, Bayern in Atletico Madrid. Jan Oblak bo z Atleticom iz Madrida pot v četrtfinale iskal proti… »

Šeško in Kampl proti Realu Madridu

Dnevnik 18.12.2023
V osmini finala lige prvakov sta na papirju najbolj zanimiva dvoboja med Napolijem in Barcelono ter Interjem in Atleticom Madridom Jana Oblaka. Benjamina Šeška in Kevina Kampla z Leipzigom čaka Real Madrid. Žreb parov osmine finala lige prvakov ni… »

Oblak v boj na meji rumenega kartona, Šeška čaka beli balet

Delo 18.12.2023
Žreb lige prvakov: Madridski Atletico se bo v osmini finala pomeril z Interjem, Leipzig Šeška in Kampla bo izzval favorizirani Real. V Nyonu so opravili zadnje dejanje v ligi prvakov v letošnjem koledarskem letu. Ples kroglic je določil pare osmine… »

Legia Blaža Kramerja v pohod nad Norvežane

Delo 18.12.2023
Stanković in Horvat v dodatnih tekmah za osmino finala konferenčne lige proti Bajriću. Tako kot za evropsko ligo je Evropska nogometna zveza Uefa v Nyonu izžrebala še pare dodatnih bojev za osmino finala konferenčne lige. V tem delu tekmovanja bodo… »

Južni Francozi na Ukrajince

Delo 18.12.2023
Znani pari dodatnih tekem za osmino finala evropske lige. Po žrebu na sedežu Evropske nogometne zveze Uefe v Nyonu so znani pari dodatnih bojev za osmino finala evropske lige. V teh ne bo igral noben slovenski nogometaš. V žrebu so bili klubi, ki so… »

Oblak z Interjem, Šeško in Kampl z Realom

Delo 18.12.2023
V evropskem elitnem nogometnem klubskem tekmovanju so izžrebali pare osmine finala. Evropska nogometna zveza Uefa je na svojem sedežu v Nyonu izžrebala pare osmine finala lige prvakov. Madridski Atletico Jana Oblaka se bo za preboj v četrtfinale meril… »

Opoldne ples kroglic v Nyonu: na trnih tudi Oblak in Šeško

Delo 18.12.2023
Danes opoldne se bo začel žreb osmine finala lige prvakov, ki tradicionalno pritegne zanimanje številnih nogometnih privržencev tudi v Sloveniji. Danes opoldne opoldne se bo začel žreb osmine finala lige prvakov, ki tradicionalno pritegne zanimanje… »

Novice dneva »

Neuradno: Celjske mesnine naprodaj, zanimajo se Hrvati

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Državni gozdar – partner ali parazit?

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Naj minister Maljevac pove, ali je kdaj bival v airbnbju

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Uvodnik / Spet

Mladina pred 4 urami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem