Povezane novice

Dončić in Jokić sta se udarila na parketu, vsi pa govorijo o tem prizoru

Zurnal24 19.12.2023
Luka Dončić je moral s soigralci na sinočnji tekmi lige NBA priznati premoč Denver Nuggets. Košarkarji Dallas Mavericks so v noči na torek zabeležili visok poraz proti branilcem naslova v severnoameriški košarkarski ligi Denver Nuggets (104:130)… »

EDINI S TOLIKO PRIZNANJ V ZADNJIH PETIH SEZONAH: Dončić desetič proglašen za igralca tedna (FOTO, VIDEO)

Regional 19.12.2023
Slovenski zvezdnik Luka Dončić je bil desetič proglašen za najboljšega igralca zahodne konference košarkarske lige NBA. Noben drug igralec v zadnjih petih sezonah na zahodu ni osvojil toliko tovrstnih priznanj, je na svoji spletni strani zapisal… »

Visok poraz Dončićevega Dallasa v Denverju

Dnevnik 19.12.2023
Oslabljeni košarkarji Dallas Mavericks, katerih prvi zvezdnik je Slovenec Luka Dončić, so v severnoameriški ligi NBA tokrat gostovali pri Denver Nuggets. Branilci naslova so slavili visoko zmago s 130:104, čeprav je bil Dončić najboljši košarkar… »

Zdesetkani Dallas prejel lekcijo kljub strelskemu večeru Dončića

Delo 19.12.2023
Naslednja tekma čaka Dallas v sredo, ko bo doma gostil razpoložene košarkarje Los Angeles Clippers. Oslabljeni košarkarji Dallas Mavericks, katerih prvi zvezdnik je Slovenec Luka Dončić, so v severnoameriški ligi NBA gostovali v Denverju. Branilci… »

Luka zbral 30 točk in dva skoka več kot Jokić, a ...

Zurnal24 19.12.2023
Košarkarji Dallasa so pričakovano klonili proti Denverju. Nuggets so zmagali s 130:104. Luka Dončić in soigralci so bili tokrat pred izjemno zahtevno nalogo, saj so se v gosteh pomerili z aktualnimi prvaki, nad Nikolo Jokića ter kolege pa so krenili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem