Povezane novice

37-LETNIKA UMORIL V STANOVANJU: Truplo odpeljal v gozd, našli so ga sprehajalci

Regional 19.12.2023
Ljubljanski kriminalisti so v večmesečni preiskavi ugotovili, da je bil 37-letnik z območja Ljubljane, ki so ga pogrešali od marca, avgusta pa so našli njegovo truplo, umorjen s strelnim orožjem. Umora je osumljen 38-letni Ljubljančan, ki ga… »

Preiskava umora v Ljubljani: žrtev umoril v stanovanju, truplo odvrgel na Krimu; osumljenec je še vedno na begu

Dnevnik 19.12.2023
Kosti, na katere so avgusta naleteli naključni sprehajalci na Krimu pri Ljubljani, so posmrtni ostanki 37-letnega Ljubljančana, ki so ga pogrešali od marca. Da je bil umorjen, so po več mesečni preiskavi ugotovili policisti. Osumljenec, 38-letni… »

Razkrite podrobnosti brutalnega umora v središču Ljubljane; osumljeni 38-letnik je še na begu

Necenzurirano 19.12.2023
37-letni Ljubljančan je bil ustreljen v enem od stanovanj v središču mesta, njegovo truplo pa odvrženo na območju Krima. Motiv? Koristoljubje. Ljubljanski kriminalisti so preiskali kaznivo dejanje zoper življenje in telo, ki je bilo storjeno marca… »

38-letnik osumljen, da je marca umoril 37-letnega moškega in ga odvrgel v gozdu

RTV Slovenija 19.12.2023
Ljubljanski policisti so preiskali umor, ki se je zgodil marca, posmrtne ostanke pokojnika pa so našli šele avgusta. Osumljenec je še na prostosti, iščejo ga tudi ob pomoči tujih varnostnih organov. Vodja oddelka za splošno kriminaliteto na… »

Truplo po umoru odvrgel v gozdu na Krimu, našli so ga sprehajalci

Delo 19.12.2023
Kaznivo dejanje je osumljeni izvedel v stanovanju v Ljubljani, nato je truplo odpeljal na območje Krima in ga odvrgel v gozdu. Z ljubljanske policijske uprave so sporočili nekaj podrobnosti o zločinu, ki so ga preiskovali od letošnjega marca. Sredi… »

Ljubljančan osumljen umora: truplo 37-letnika odvrgel v gozd, našli so ga sprehajalci #video

SiolNET 19.12.2023
"38-letni Ljubljančan je utemeljeno osumljen umora 37-letnika. Kaznivo dejanje je storil v stanovanju v središču Ljubljane, nato pa truplo odpeljal in odvrgel v gozdu na območju Krima," je na novinarski konferenci povedal Valter Zrinski, vodja oddelka… »

Najdene kosti so pripadale umorjenemu Ljubljančanu

Zurnal24 19.12.2023
Ljubljanski kriminalisti so končali preiskavo okostja, ki so ga občani našli avgusta na območju Krima. Izkazalo se je, da je bil 37-letni Ljubljančan žrtev umora, osumljenec je na begu. Generalna policijska uprava je 16. avgusta v svojem jutranjem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem