Povezane novice

Izraelska vojska: Ubili smo financerja Hamasa

SiolNET 19.12.2023
V izraelskih napadih na mesto Rafa na jugu Gaze je bilo ponoči ubitih najmanj 29 ljudi, je sporočilo tamkajšnje ministrstvo za zdravje, ki ga vodi skrajno palestinsko gibanje Hamas. Izrael je medtem sporočil, da sta bila danes na severu Gaze ubita dva… »

Unicef: Gaza najnevarnejši kraj za otroke. V Egiptu nova pogajanja o premirju.

RTV Slovenija 19.12.2023
Gaza je postala najnevarnejši kraj na svetu za otroke, je po obisku te enklave dejal tiskovni predstavnik Sklada ZN za otroke (Unicef) James Elder. Opozoril je, da otroci niso varni niti v bolnišnicah niti na območjih, ki jih je Izrael razglasil za… »

#foto V izraelskem napadu na Rafo več kot 20 smrtnih žrtev

Dnevnik 19.12.2023
V izraelskih napadih na mesto Rafa na jugu Gaze je bilo ponoči ubitih najmanj 29 ljudi, je sporočilo tamkajšnje ministrstvo za zdravje, ki ga vodi skrajno palestinsko gibanje Hamas. Tiskovni predstavnik Sklada ZN za otroke (Unicef) James Elder je… »

Ladje v Rdečem morju bo pred napadi hutijevcev varovala koalicija pod vodstvom ZDA

RTV Slovenija 19.12.2023
Ameriški obrambni minister Lloyd Austin je napovedal ustanovitev večnacionalne operacije za varovanje ladijskega prometa v Rdečem morju, kjer se vrstijo napadi hutijevskih upornikov iz Jemna z raketami in letalniki na tovorne ladje. "Gre za mednarodni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem