Povezane novice

»Ukrajinska vojska želi mobilizirati do pol milijona ljudi«

Mladina 19.12.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je poudaril, da nihče ne ve, kako dolgo bo vojna še trajala. Ukrajinska vojska želi mobilizirati več sto tisoč Ukrajincev za bojevanje proti ruski invaziji, je na današnji letni novinarski konferenci dejal… »

Zelenski: Vojska želi mobilizirati do pol milijona Ukrajincev #vŽivo

SiolNET 19.12.2023
Ukrajinska vojska želi mobilizirati več sto tisoč Ukrajincev za bojevanje proti ruski invaziji, je na današnji letni novinarski konferenci dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Ob tem je zatrdil, da je Ukrajina dosegla veliko zmago proti… »

Ukrajinska vojska za mobilizacijo še 500.000 ljudi. Zelenski: Volitev v času vojne ne more biti.

RTV Slovenija 19.12.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je povedal, da je vojska zaprosila za mobilizacijo dodatnih 450.000–500.000 ljudi, a da končna odločitev glede tega še ni bila sprejeta. Zelenski je na novinarski konferenci v Kijevu dejal, da naj bi se… »

Putin: Rusija pripravljena na pogovore o Ukrajini

RTV Slovenija 19.12.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je dejal, da bi se bila Rusija pripravljena pogovarjati z Ukrajino, ZDA in Evropo glede prihodnosti Ukrajine, če bi si to želeli, ampak da bo Moskva branila svoje nacionalne interese. Putin je že večkrat ponovil, da bi… »

Putin: Rusija se je pripravljena pogovarjati o Ukrajini

Zurnal24 19.12.2023
Rusija se je s Kijevom, ZDA in Evropo pripravljena pogovarjati o prihodnosti Ukrajine, če bi si te strani to želele. Ruski predsednik Vladimir Putin je izjavil, da so se pripravljeni pogovarjati, a bodo pri tem branili svoje nacionalne interese. Ob tem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem