Povezane novice

Motorist trčil v 50-letnika in odpeljal, moški na kraju podlegel poškodbam

SiolNET 20.12.2023
Nekaj minut pred polnočjo so v naselju Lukežiči v občini Renče-Vogrsko na cestišču našli težje poškodovano osebo, ki je na kraju nesreče umrla, poroča uprava za zaščito in reševanje. Kot so sporočili z Generalne policijske uprave, je… »

Prometno nesrečo s smrtjo delavca na avtocesti povzročil opit voznik

Delo 20.12.2023
Voznik na kraju trčenja ni ustavil, pač pa se je tja vrnil šele pozneje. Prav tako ni ustavil voznik, ki je do smrti povozil pešca v Renčah. Prometno nesrečo, v kateri je v torek zvečer na štajerski avtocesti med Tepanjem in Slovensko Bistrico… »

MOŠKI OBLEŽAL NA VOZIŠČU IN UMRL: Novogoriški policisti iščejo pobeglega voznika (FOTO)

Regional 20.12.2023
V občini Renče-Vogrsko so pristojne službe v torek pozno zvečer na lokalni cesti Renče-Oševljek v bližini pokopališča Renče našle težje poškodovanega 50-letnika, ki je nato umrl na kraju nesreče. Po prvih podatkih policije je moški hodil po… »

Trčil v pešca, ki je hodil po cesti, in s kraja pobegnil

Zurnal24 20.12.2023
Nekaj pred polnočjo so na cesti v naselju Lukežiči našli težje poškodovano osebo. Policisti PU Nova Gorica so bili v torek ob 23.56 obveščeni o prometni nesreči na območju naselja Renča. Na lokalni cesti Renče – Oševljek se je v bližini… »

Pijan do smrti povozil delavca na avtocesti in pobegnil; policisti prosijo za pomoč pri še eni nesreči s smrtnim izidom

Dnevnik 20.12.2023
Okoli pol osme ure včeraj zvečer je na štajerski avtocesti moški na odstavnem pasu trčil v vzdrževalca ceste in ga tako hudo poškodoval, da je umrl. Voznik po nesreči sprva ni ustavil, se je pa kasneje vrnil nazaj. Nesreča s smrtnim izidom se je… »

Pijani 41-letni voznik na avtocesti do smrti povozil 63-letnega delavca Darsa

Necenzurirano 20.12.2023
Znane so podrobnosti tragične nesreče, do katere je prišlo, ko je 41-letni voznik osebnega avtomobila vozil osebni avtomobil ob desnem robu vozišča in pri tem trčil v 63-letnega delavca podjetja Dars, ki je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče… »

PO SMRTI DELAVCA NA AVTOCESTI: Policisti ugotovili, da je bil voznik pod vplivom alkohola

Regional 20.12.2023
Prometno nesrečo, v kateri je v torek zvečer na štajerski avtocesti med Tepanjem in Slovensko Bistrico umrl delavec, ki je opravljal vzdrževalna dela na odstavnem pasu, je povzročil voznik, pri katerem so pozneje odkrili 0,64 miligrama alkohol na… »

V naselju Lukežiči sredi noči na cesti našli težje poškodovanega 50-letnika, ni mu bilo pomoči

Necenzurirano 20.12.2023
Malo pred polnočjo se je na slovenskih cestah pripetila tragična nesreča. Okoli polnoči so v naselju Lukežiči, občina Renče-Vogrsko, na cestišču našli težje poškodovano osebo. Vzrok za nastanek poškodb naj bi bila prometna nesreča, poroča… »

Znane nove podrobnosti tragične nesreče: v delavca trčil pijan voznik

SiolNET 20.12.2023
Prometno nesrečo, v kateri je v torek zvečer na štajerski avtocesti med Tepanjem in Slovensko Bistrico umrl delavec, ki je opravljal vzdrževalna dela na odstavnem pasu, je povzročil opit voznik. Policisti so mu namerili 0,64 miligrama alkohola na… »

V Renčah je ponoči na kraju nesreče umrl 50 – letni pešec, v katerega je trčilo neznano vozilo

Goriški portal 20.12.2023
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Posredovali so reševalci NMP ZD Nova Gorica, gasilci JZ GRD GE Nova Gorica in policija. Gasilca JZ GRD GE Nova Gorica sta razsvetljevala kraj nesreče in pomagala… »

VČERAJ KAR DVE SMRTNI NESREČI PRI NAS: Na Primorskem hudo poškodovano osebo našli na cestišču

Regional 20.12.2023
Včeraj ob 23.58 so v naselju Lukežiči, v občini Renče-Vogrsko, na cestišču našli težje poškodovano osebo. Vzrok za nastanek poškodb naj bi bila prometna nesreča. Posredovali so reševalci NMP ZD Nova Gorica, gasilci JZ GRD GE Nova Gorica in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem