Povezane novice

Slovenske davkoplačevalce oškodovali za 1,1 milijona evrov, med ovadenimi domnevno tudi Nicoletti

Necenzurirano 20.12.2023
V času epidemije se je zvrstilo precej sumljivih poslov pri nabavi mask in hitrih testov. Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) so pred dnevi na Evropsko javno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve dveh… »

Dobava hitrih testov za covid-19: znano je, katerih šest oseb naj bi ovadil NPU

SiolNET 20.12.2023
Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada so sredi decembra na Evropsko javno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve dveh kaznivih dejanj v povezavi z dobavo hitrih antigenskih testov (HAT) za potrjevanje okužb z novim… »

Ovadba NPU zaradi dobave hitrih testov za covid-19: kdo vse naj bi bil ovaden?

Dnevnik 20.12.2023
NPU je podal kazensko ovadbo na Evropsko javno tožilstvo za dve kaznivi dejanji v povezavi z dobavo hitrih antigenskih testov za diagnostiko covid-19. Neuradno gre za neuradnih sporni posel podjetja Majbert Pharm. »Preiskovalci Nacionalnega… »

Zaradi dobave hitrih testov ovadili šest oseb

Mladina 20.12.2023
Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) so na Evropsko javno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve dveh kaznivih dejanj v povezavi z dobavo hitrih antigenskih testov. Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega… »

OŠKODOVALI SO NAS ZA 1,1 MILIJONA EVROV: NPU zaradi dobave hitrih testov na Evropsko javno tožilstvo ovadil šest oseb

Regional 20.12.2023
Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada so sredi decembra na Evropsko javno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve dveh kaznivih dejanj v povezavi z dobavo hitrih antigenskih testov za potrjevanje okužb z novim… »

NPU: Pri dobavi hitrih testov sum na več kot milijonsko oškodovanje proračuna

RTV Slovenija 20.12.2023
Nacionalni preiskovalni urad je podal kazensko ovadbo na Evropsko javno tožilstvo za dve kaznivi dejanji, povezani z dobavo hitrih antigenskih testov za diagnostiko covida. Sumijo namreč, da je bil zaradi dobave proračun oškodovan za 1,1 milijona… »

Zaradi dobave hitrih testov NPU ovadil šest oseb

Zurnal24 20.12.2023
Šest fizičnih oseb je osumljenih storitve dveh kaznivih dejanj v povezavi z dobavo hitrih antigenskih testov za potrjevanje okužb z novim koronavirusom. Preiskovalci Nacionalnega preiskovalnega urada so sredi decembra na Evropsko javno tožilstvo… »

NPU podal ovadbo za šest osumljencev zaradi dobave testov za covid-19

Delo 20.12.2023
Osumljenci so slovenski proračun z omenjenima kaznivima dejanjema oškodovali za 1,1 milijona evrov. Nacionalni preiskovalni urad je podal kazensko ovadbo na Evropsko javno tožilstvo za dve kaznivi dejanji, povezani z dobavo hitrih antigenskih testov za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem