Povezane novice

Lanišek za Kubackega storil več, kot je bilo znano doslej

Zurnal24 20.12.2023
Najboljši poljski smučarski skakalec Dawid Kubacki se je Anžetu Lanišku še enkrat javno zahvalil za vso podporo. Na slavnostni prireditvi Športnik leta 2023 so sinoči razglasili največje športne junake preteklega koledarskega leta po izboru… »

Nekaj razočaranja je bilo v skakalnih vrstah prisotnega

SiolNET 20.12.2023
V športu slavo z rezultatskega vidika poberejo tisti, ki se uspejo uvrstiti na zmagovalni oder. Nič drugače ni bilo pri izboru športnika leta v Sloveniji. O številnih odličnih dosežkih tako v moški kot ženski konkurenci smo lahko poročali v letu… »

Kek vesel 'zmage' nad odbojkarji in skakalci: "Mogoče je enkrat čas ..."

Zurnal24 20.12.2023
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je z vsem spoštovanjem do drugih športnih panog vesel uspeha svojih varovancev na prireditvi športnik leta. Nogometaši, ki so z uvrstitvijo na Euro 2024 sprožili nogometno evforijo na sončni… »

IZBRANI NAJBOLJŠI ŠPORTNIKI LETA 2023: Plezalka Janja Garnbret, kolesar Tadej Pogačar in nogometna reprezentanca

Regional 20.12.2023
Športna plezalka Janja Garnbret, kolesar Tadej Pogačar in nogometna reprezentanca Slovenije med ekipami so najboljši športniki leta 2023 po izboru Društva športnih novinarjev Slovenije (DŠNS). ✨ ????̌???????????????????????????? … »

"Nikoli se ne bom naveličala naziva športnice leta"

RTV Slovenija 20.12.2023
Slovenska zvezdnica športnega plezanja Janja Garnbret je v torek še četrtič od leta 2018 prejela naziv najboljše športnice leta po izboru Društva športnih novinarjev Slovenije. "Prejeti naziv športnice leta se mi nikakor ne zdi samoumevno, tako… »

Andrej Stare: V Nemčiji bi bil Timi Zajc gotovo športnik leta

RTV Slovenija 20.12.2023
"Čudi me in sem presenečen," Franci Petek komentira odločitev, da Timija Zajca ni med najboljšimi športniki leta 2023. Precej pomislekov na (tudi pretekle) izbore imata prav tako Andrej Stare in Mladen Dabanović. "Zakaj športnik leta nikoli ni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem