Povezane novice

Enega od dveh psov, ki sta na Ajdovskem napadla tri ženske, so našli

RTV Slovenija 20.12.2023
Med Lokavcem in Ajdovščino sta v zadnjih dneh dva psa napadla več mimoidočih, ki so zaradi ugrizov potrebovali zdravniško pomoč. Policisti so za zdaj locirali le enega od psov in ugotovili, kdo je njegov lastnik. Lastnika mlajšega psa s svetlo… »

Na Ajdovskem ujeli nevarnega psa. Drugi je še na begu.

SiolNET 20.12.2023
Novogoriški policisti so ujeli enega od dveh nevarnih psov, ki sta že večkrat napadla sprehajalce med Lokavcem in Ajdovščino. Ker se drugi še vedno sprehaja naokoli, pešce in kolesarje še naprej opozarjajo na previdnost. Novogoriški policisti so… »

Nad psa, ki sta v Ajdovščini ugriznila že tri ljudi, poslali celo specialce

Dnevnik 20.12.2023
V ponedeljek in torek sta psa mešanca med Lokavcem in Ajdovščino napadla kar tri ljudi, a ju policija še ni uspela uloviti. Na pomoč so poklicali celo posebno enoto policije. Psa mešanca, eden je večji s črno oziroma temno rjavo daljšo dlako… »

Specialci iščejo nevarna psa, napadla že tri ženske

Zurnal24 20.12.2023
Na Goriškem v zadnjih dneh za nevšečnosti skrbita nevarni živali. Na območju med Ajdovščino in Lokavcem se gibata zelo nevarna psa, ki ju išče tudi specialna policijska enota, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Doslej sta omenjena psa… »

ZARADI VEČ NAPADOV DVEH NEVARNIH PSOV POKLICANI SPECIALCI: Kolesarka in peški huje poškodovane

Regional 20.12.2023
Kot so danes sporočili z novogoriške policijske uprave, je včeraj in v ponedeljek prišlo do več napadov dveh nevarnih psov na območju med Ajdovščino in Lokavcem. Vse pešce in kolesarje opozarjajo, da psov še niso izsledili, zato naj bodo še… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem