Povezane novice

Predsednica se je odločila: priznanje za Tavaresa in SZS

SiolNET 21.12.2023
Predsednica Nataša Pirc Musar je prvič v svojem mandatu podelila odlikovanja Republike Slovenije. Na športnem področju sta prejemnika Smučarska zveza Slovenije in nekdanji nogometaš Marcos Tavares. Na slovesnosti ob prihajajočem državnem prazniku… »

Komu je predsednica republike podelila državno odlikovanje? #video

SiolNET 21.12.2023
Predsednica Nataša Pirc Musar je danes prvič v svojem mandatu podelila skupno 19 odlikovanj Republike Slovenije. Uvodoma je dejala, so nagrajenci z izstopajočim življenjskim delom sooblikovali našo narodno identiteto, blaginjo in ugled naše… »

Marjetici Potrč medalja za zasluge

Dnevnik 21.12.2023
Predsednica države Nataša Pirc Musar je danes pred dnevom samostojnosti in enotnosti podelila prvi paket odlikovanj v svojem mandatu. Med prejemniki medalje za zasluge so umetnica Marjetica Potrč ter glasbeni skupini Pankrti in Kameleoni. Predsednica… »

Marjetica Potrč, Pankrti, Kameleoni in Laibach so dobitniki medalje za zasluge

RTV Slovenija 21.12.2023
Predsednica države Nataša Pirc Musar je podelila prvi sveženj odlikovanj v svojem mandatu. Medalje za zasluge so prejeli umetnica Marjetica Potrč ter glasbene skupine Pankrti, Kameleoni in Laibach. Med prejemniki odlikovanj so tudi Andrea Kovač… »

Predsednica republike posthumno odlikovala Boruta Novaka in Mirana Potrča, odlikovanja tudi za Sovo, Šestana, Pankrte in…

Dnevnik 21.12.2023
Predsednica republike je pred dnevom samostojnosti in enotnosti posthumno odlikovala Boruta Novaka in Mirana Potrča za zasluge pri osamosvajanju Slovenije. Poleg tega je odlikovala še 19 zaslužnih posameznic in posameznikov, organizacij, skupin in… »

DVE ODLIKOVANJI PREDSEDNICE DRŽAVE NA PRIMORSKO: Legendarni Kameleoni in prvi mož civilne zaščite Srečko Šestan (FOTO)

Regional 21.12.2023
Predsednica države Nataša Pirc Musar je danes na posebni slovesnosti pred dnevom samostojnosti in enotnosti, prvič v svojem mandatu podelila odlikovanja Republike Slovenije. 19 odlikovank in odlikovancev je prejelo zlati red za zasluge, častni znak… »

Predsednica podelila priznanje smučarski zvezi in Tavaresu

RTV Slovenija 21.12.2023
Predsednica Slovenija Nataša Pirc Musar je prvič v svojem mandatu podelila odlikovanja Republike Slovenije. Na športnem področju sta prejemnika Smučarska zveza Slovenije (SZS) in nekdanji nogometaš Marcos Tavares. Na slovesnosti pred dnevom… »

Zlati red za zasluge Miranu Potrču in ginekološki kliniki

Delo 21.12.2023
Predsednica republike je ob prihajajočem državnem prazniku, dnevu samostojnosti in enotnosti, prvič v svojem mandatu podelila odlikovanja Republike Slovenije. Predsednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar je ob prihajajočem državnem prazniku… »

Državna odlikovanja za tri glasbene skupine, eno odlikovanje podeljeno posmrtno

Zurnal24 21.12.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar bo pred dnevom samostojnosti in enotnosti podelila odlikovanja zaslužnim na področjih obrambe države, manjšin, glasbe, športa in znanosti. Med prejemniki odlikovanj so Sova, poveljnik civilne zaščite Srečko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem