Povezane novice

OSUMLJENO OSEBO UMAKNILI IZ VSEH SKAVTSKIH AKTIVNOSTI: "Situacija nas je zelo pretresla, smo pa takoj odreagirali" (VIDEO)

Regional 21.12.2023
V Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS) so bili v preteklem tednu obveščeni o sumu kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost mladoletnih oseb s strani enega izmed njihovih prostovoljcev. Kot so sporočili iz združenja, so do… »

Mlade skavte naj bi zlorabljal prostovoljec

Dnevnik 21.12.2023
V združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov so bili v preteklem tednu obveščeni o sumu kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost mladoletnih oseb. Osumljen je eden od prostovoljcev, ki so ga že umaknili iz vseh aktivnosti. »Situacija… »

Prostovoljec pri skavtih osumljen spolne zlorabe otrok #video

SiolNET 21.12.2023
V Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS) so bili v preteklem tednu obveščeni o sumu kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost mladoletnih oseb s strani enega izmed njihovih prostovoljcev. Kot so sporočili iz združenja, so do… »

Sum spolne zlorabe v skavtski organizaciji. Več domnevnih žrtev, primer preiskuje policija.

RTV Slovenija 21.12.2023
V Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov so bili v preteklem tednu obveščeni o sumu, da naj bi eden od njihovih prostovoljcev storil kaznivo dejanje zoper spolno nedotakljivost mladoletnih. Žrtev naj bi bilo več, zadevo je prevzela… »

Nov sum spolne zlorabe mladoletne osebe, tokrat v skavtski organizaciji

Delo 21.12.2023
Obveščeni so bili o sumu kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost mladoletnih. Zaradi zaščite prizadetih in interesa preiskave podrobnosti niso razkrili. Iz Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS) so sporočili, da so bili v… »

Pretres med slovenskimi skavti: Preiskujejo primer spolne zlorabe

Necenzurirano 21.12.2023
V Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS) so navedli, da bodo več pojasnil podali na današnji novinarski konferenci, a so potrdili, da v njihovih vrstah obravnavajo sum kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost mladoletnih… »

Pri skavtih sum spolnega nasilja zoper mladoletne osebe

Zurnal24 21.12.2023
V Združenju slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS) so bili v preteklem tednu obveščeni o sumu kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost mladoletnih osebo s strani enega izmed njihovih prostovoljcev. V sporočilu za javnost so zapisali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem