Povezane novice

Delavci na progi o vožnji vlaka menda niso bili obveščeni

Delo 21.12.2023
Nesreča se je zgodila na železniški progi med Postojno in Prestrankom pri starem prehodu Rakitnik. Vzrok tragične nesreče na železniški progi pri Prestranku, ko je vlak trčil v skupino delavcev, pri čemer sta dva umrla, dva sta bila huje… »

Direktor železnic razkril, kdo je verjetno kriv za tragično železniško nesrečo

SiolNET 21.12.2023
Na železniški progi med postajama Postojna in Prestranek je vlak v četrtek zjutraj zbil skupino delavcev Slovenskih železnic. Dva sta na kraju umrla, dva sta huje poškodovana in so ju prepeljali v bolnišnico. Eden se zdravi v UKC Ljubljana, drugi pa… »

TRAGEDIJA PRI POSTOJNI: Vlak zbil skupino delavcev, dva sta umrla, dva huje poškodovana

Regional 21.12.2023
Na železniški progi med postajama Postojna in Prestranek je vlak zjutraj zbil skupino delavcev Slovenskih železnic. Dva sta na kraju umrla, dva pa se huje poškodovala, so navedli na PU Koper. Nesrečo so potrdili tudi na Slovenskih železnicah, kjer… »

Potniški vlak zbil skupino delavcev, dva sta umrla. Mes: Zelo verjetno človeški faktor.

RTV Slovenija 21.12.2023
Potniški vlak je v nesreči pri Postojni zbil skupino delavcev Slovenskih železnic, ki so na tirih opravljali vzdrževalna dela. Dva delavca sta na kraju umrla. Dva delavca sta huje poškodovana, a nista v smrtni nevarnosti. Na železniški progi med… »

Delavci naj ne bi vedeli, da prihaja vlak

Dnevnik 21.12.2023
Vzrok nesreče, v kateri sta po trčenju z vlakom pri Postojni dva delavca Slovenskih železnic umrla, dva pa sta bila huje poškodovana, še ni znan. Po prvih informacijah delavci niso bili obveščeni, da se jim približuje vlak. Na železniški postaji… »

Tragedija pri Postojni vzela dve življenji: Kot kaže, delavci o prihodu vlaka niso bili obveščeni

Necenzurirano 21.12.2023
O današnji tragediji na železniški progi sta na novinarski konferenci spregovorila generalni direktor Slovenskih železnic Dušan Mes in direktor SŽ Infrastruktura Matjaž Kranjc. Kot smo že poročali, sta v hudi nesreči na železniški progi pri… »

KAKO JE LAHKO PRIŠLO DO TAKŠNE TRAGEDIJE? "Delovna skupina o vožnji tega vlaka ni bila obveščena" (FOTO)

Regional 21.12.2023
Vzrok tragične nesreče na železniški progi pri Prestranku, ko je vlak trčil v skupino delavcev, še ugotavljajo. Po prvih informacijah delovna skupina na progi ni bila obveščena o prihodu tega vlaka, je pojasnil direktor SŽ Infrastruktura Matjaž… »

Tragedija pri Postojni: delavci niso vedeli, da bo pripeljal vlak

Zurnal24 21.12.2023
Na tirih je delalo devet zaposlenih pri Slovenskih železnicah, dva sta mrtva, dva hudo poškodovana. Očitno je šlo nekaj hudo narobe, saj o prihodu vlaka niso bili obveščeni. Slovenske železnice so se na tragedijo najprej odzvale z zelo kratkim… »

Groza pri Postojni, vlak povozil šest oseb, dve sta umrli

Necenzurirano 21.12.2023
V Postojni je danes malo po 9. uri potniški vlak zbil skupino delavcev, pri čemer sta dve osebi umrli. Da je v Postojni danes prišlo do tragedije, so potrdili na PU Koper. Umrli sta dve osebi, še štiri pa so huje poškodovane. Na kraju že… »

Huda nesreča: vlak zbil skupino delavcev, dva sta umrla, dva sta hudo poškodovana #foto #video

SiolNET 21.12.2023
Na železniški progi med postajama Postojna in Prestranek je vlak zjutraj zbil skupino delavcev Slovenskih železnic. Dva sta na kraju umrla, dva sta huje poškodovana so navedli na PU Koper. Nesrečo so potrdili tudi na Slovenskih železnicah, kjer so… »

Huda tragedija pri Postojni: vlak zbil šest oseb, dve umrli

Zurnal24 21.12.2023
Velika tragedija v okolici Postojne, vlak povozil skupino ljudi, umrli dve osebi. Policisti so bili o hudi prometni nesreči obveščeni ob 9.21. Nesreča se je zgodila na železniški progi med železniško postajo Postojna in Prestranek, in sicer pri… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek in umrl zaradi posledic poškodb

RTV Slovenija pred 11 uramiše 7 povezanih

Našli komentatorja, ki je prestrašil celo Slovenijo

Zurnal24 pred 12 uramiše 4 povezane

Slovenke v Tacnu zlate v ekipni vožnji

RTV Slovenija pred dvema uramaše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem