Povezane novice

64 klubov v treh ligah; večina klubov in navijačev je še vedno proti

RTV Slovenija 21.12.2023
Zmaga na sodišču je ustanoviteljem superlige prinesla veter v jadra, po prvih odzivih so zdaj predstavili tudi način tekmovanja, v katero naj bi bilo vpetih 64 klubov v treh kakovostnih ligah. Sodišče EU-ja je v četrtek dopoldne odločilo, da so… »

"Upam, da bosta Real in Barcelona čim prej organizirala svoje tekmovanje" #video

SiolNET 21.12.2023
Aleksander Čeferin, predsednik Uefe, se je na prednovoletnem sprejemu Nogometne zveze Slovenije tudi za slovenske medije odzval na sodbo sodišča o zadevi superliga. Pravi, da za njim ni težak dan, da sodba sploh ni tako dobra za tožnike, kot ti… »

Bomo priča preobratu? Na mizi je nov predlog superlige.

SiolNET 21.12.2023
Podjetje A22, ki predstavlja interese snovalcev evropske nogometne superlige, je po odločitvi sodišča EU predstavilo nov predlog evropskega klubskega tekmovanja. V moškem tekmovanju predvidevajo 64 klubov, v ženskem 32. Vseh odgovorov glede novega… »

Udarec za Uefo, Čeferin že z ostrim odzivom

SiolNET 21.12.2023
Sodišče EU je v sodbi ugodilo pritožbi snovalcev tako imenovane superlige, da pravila krovnih zvez Uefe in Fife, ki od organizatorjev novih tekmovanj zahtevajo njuno predhodno odobritev, predstavljajo kršitev prava EU. Ostro se je odzval Aleksander… »

Pri Barci in Realu slavijo, drugi velikani zavračajo superligo

Zurnal24 21.12.2023
Barcelona in Real pozdravila odločitev sodišča EU, njuna domača liga ne. Potem ko je sodišče EU dopoldne ugodilo pritožbi snovalcev nogometne superlige, da pravila krovnih zvez Uefe in Fife, ki od organizatorjev novih tekmovanj zahtevajo njuno… »

Čeferin: Smejim se ideji, da bodo imeli tekmovanje z dvema kluboma

RTV Slovenija 21.12.2023
"Sodba nikakor ne predstavlja zelene luči za superligo," se je na sodbo sodišča EU-ja odzval Aleksander Čeferin, predsednik Uefe, ki vztraja, da je snovalcem superlige mar le za lastne interese. Sodišče Evropske unije je sklenilo, da so pravila Uefe… »

Tako so se Čeferin in kompanija odzvali na odločitev sodišča

Zurnal24 21.12.2023
Uefa je prepričana, da sodba še ne pomeni potrditev superlige. Evropska nogometna zveza Uefa se je na sodbo sodišča EU v tožbi, ki so jo proti njej sprožili snovalci superlige, odzvala, da ta ni potrditev upravičenosti projekta superlige. Skupaj z… »

Sodišče EU ugodilo Superligi, Uefa nima več monopola, Perez navdušen. Kakšen bo format, kakšni so odzivi?

Dnevnik 21.12.2023
Sodišče EU je v danes izdani sodbi ugodilo pritožbi snovalcev t. i. superlige, da pravila krovnih zvez Uefe in Fife, ki od organizatorjev novih tekmovanj zahtevajo njuno predhodno odobritev, predstavljajo kršitev prava unije. Podjetje, ki zastopa… »

Boleč poraz Čeferina, kaj to pomeni za evropski nogomet?

Zurnal24 21.12.2023
Sodišče EU je pritrdilo osrednjemu argumentu snovalcev superlige. Sodišče EU je v sodbi ugodilo pritožbi snovalcev t. i. superlige, da pravila krovnih zvez Uefe in Fife, ki od organizatorjev novih tekmovanj zahtevajo njuno predhodno odobritev, niso… »

HUD UDAREC ZA NOGOMET: Zmaga za superligo, pravila Fife in Uefe nezakonita

Regional 21.12.2023
Sodišče EU je v danes izdani sodbi ugodilo pritožbi snovalcev t. i. superlige, da pravila krovnih zvez Uefe in Fife, ki od organizatorjev novih tekmovanj zahtevajo njuno predhodno odobritev, niso skladna s pravom unije. Podjetje, ki zastopa interese… »

Sodišče ugodilo pritožbi snovalcev superlige, ki pravijo: "Nogomet je svoboden"

RTV Slovenija 21.12.2023
Sodišče EU-ja je sklenilo, da so pravila Uefe in Fife za predhodno odobritev konkurenčnih tekmovanj neskladna s pravom EU-ja. Obe nogometni instituciji sta po mnenju sodišča pri onemogočanju superlige zlorabili svoj položaj. Pravila Fife in Uefe… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem