Povezane novice

V streljanju na Karlovi univerzi v Pragi umrlo 14 ljudi, več kot 20 je ranjenih #video

SiolNET 21.12.2023
Na filozofski fakulteti Karlove univerze v središču češke prestolnice Praga je v četrtek popoldne izbruhnilo streljanje, ki je po podatkih češke policije zahtevalo 14 smrtnih žrtev, več kot 20 ljudi je ranjenih. Češki minister za notranje… »

V strelskem pokolu na Karlovi univerzi v Pragi najmanj 15 mrtvih in 25 ranjenih

RTV Slovenija 21.12.2023
Na Filozofski fakulteti Karlove univerze v središču Prage je 24-letni študent v strelskem pokolu ubil najmanj 15 ljudi, najmanj 25 jih je ranjenih, od tega deset huje. Med mrtvimi je tudi osumljenec. Gre za najhujše množično streljanje v zgodovini… »

Morilec iz Prage identificiran. Moril naj bi že drugič.

SiolNET 21.12.2023
Množični morilec iz Prage, kot poroča češki portal Novinky, je 24-letni David Kozák. Kot poroča portal, ga je policija iskala v četrtek popoldne, ker ga povezujejo s primerom nasilne smrti v Kladenskem. V družinski hiši naj bi ubil očeta. Na… »

15 MRTVIH IN VEČ KOT 20 RANJENIH V STRELJANJU NA PRAŠKI UNIVERZI: "Zaklenite se, postavite pohištvo pred vrata, ugasnite…

Regional 21.12.2023
Oborožen moški je danes na filozofski fakulteti Karlove univerze v središču češke prestolnice ubil 15 ljudi, ranil pa 24, je sporočila praška reševalna služba. Huje ranjenih je devet ljudi. Notranji minister Vit Rakušan je pred tem za češko… »

IZREDNA NOVICA: Mrtvi in ranjeni v streljanju na univerzi v Pragi (VIDEO)

Regional 21.12.2023
Oborožen moški je danes na filozofski fakulteti Karlove univerze v središču češke prestolnice ubil deset ljudi, ranil pa več kot 30, preden ga je ubila policija, je sporočila praška reševalna služba. Notranji minister Vit Rakušan je pred tem… »

#foto #video V streljanju na univerzi v Pragi 14 smrtnih žrtev in več deset ranjenih

Dnevnik 21.12.2023
Oborožen moški je danes na filozofski fakulteti Karlove univerze v središču češke prestolnice ubil 14 ljudi, ranil pa 25, med njimi devet huje, je sporočila praška reševalna služba. Predhodna poročila so sicer govorila o tem, da je strelec, ki… »

15 mrtvih in več deset ranjenih v streljanju na Karlovi univerzi v Pragi

Delo 21.12.2023
Domnevni strelec, ki naj bi storil samomor, je 24-letni študent Karlove univerze. Pred napadom na fakulteti so našli truplo njegovega očeta. Oborožen moški je danes na filozofski fakulteti Karlove univerze v središču češke prestolnice ubil 15… »

Med žrtvami masakra na praški filozofski fakulteti neuradno ni Slovencev

Necenzurirano 21.12.2023
V strelskem incidentu na znameniti Karlovi univerzi v samem središču češke prestolnice naj bi bilo najmanj 14 mrtvih, več kot trideset pa ranjenih, od tega devet huje. Po trenutnih podatkih zunanjega ministrstva med smrtnimi žrtvami ni Slovencev. Na… »

To je strelec, ki je kriv za pokol na filozofski fakulteti v Pragi

Necenzurirano 21.12.2023
24-letni študent zgodovine David Kozak je v popoldanskih urah vstopil na filozofsko fakulteto v središču Prage in začel streljati. Ubil je 14 ljudi. V stavbi na trgu Jana Palacha je ob streljanju zavladala panika. Študenti so se skrili, zaprli v… »

Streljanje v Pragi, mrtvi in ranjeni

Zurnal24 21.12.2023
Na univerzi v središču Prage je prišlo do streljanja. Do streljanja je prišlo na filozofski fakulteti Karlove univerze, kar je potrdila tiskovna predstavnica te fakultete, a podrobnejših informacij ni imela. Na posnetku s prizorišča je videti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem