Povezane novice

Vingegaard in Kuss podaljšala pogodbi; dosežen dogovor glede Uijtdebroeksa

RTV Slovenija 21.12.2023
Jonas Vingegaard in Sepp Kuss sta podaljšala svoji pogodbi z ekipo Visma Lease a Bike, ki bo tudi v prihodnje nastopala v svojih prepoznavnih rumeno-črnih barvah. "Naše rumene sanje se nadaljujejo," sporoča ekipa. 27-letni Danec Jonas Vingegaard bo… »

Konec sage: Belgijec vendarle pri Vismi Lease a Bike

SiolNET 21.12.2023
Nemška kolesarska ekipa BORA - Hansgrohe je v izjavi za javnost na spletni strani sporočila, da je dosegla dogovor glede prestopa Belgijca Ciana Uijtdebroeksa k nizozemski ekipi Visma Lease a Bike. S tem je končana saga okoli 20-letnika, potem ko so… »

Bora in Jumbo-Visma sta se le pogovorili, takšna je rešitev

Zurnal24 21.12.2023
Bora-Hansgrohe z Nizozemci dosegla dogovor glede Uijtdebroeksa. Nemška kolesarska ekipa Bora-Hansgrohe je v izjavi za javnost na spletni strani sporočila, da je dosegla dogovor glede prestopa Belgijca Ciana Uijtdebroeksa k nizozemski ekipi Visma Lease a… »

Velika novica pri Jumbo-Vismi: priljubljen vloger zdaj tudi uradno del trenerske ekipe

SiolNET 21.12.2023
Avstralec Patrick Broe, ljubiteljem kolesarstva znan kot soustvarjalec priljubljenega podcasta Lanterne Rouge (Rdeča lanterna), bo v novi sezoni del trenerskega štaba ekipe Jumbo-Visma oz. po novem Team Visma | Lease a Bike. Patrick Broe kot svetovalec… »

Takšna je zdaj prihodnost Jonasa in Seppa pri nizozemski ekipi

Zurnal24 21.12.2023
Vingegaard pri Visma Lease a Bike do 2028, Kuss do 2027. Danski kolesarski zvezdnik Jonas Vingegaard in Američan Sepp Kuss sta podaljšala pogodbi z ekipo Visma Lease a Bike. Sedemindvajsetletni Danec, dvakratni zaporedni zmagovalec dirke po Franciji, bo… »

Bo Vingegaard sledil Pogačarju in nastopil na Giru? Tukaj je odgovor …

SiolNET 21.12.2023
Kljub temu, da so ob napovedi, da bo Tadej Pogačar prihodnjo sezono nastopil na dvojčku Giro-Tour nekateri zastrigli z ušesi, češ da napori na italijanski pentlji ne omogočajo optimalnega nastopa v Franciji, je športni direktor ekipe Jumbo-Visma… »

Jonas Vingegaard in Sepp Kuss razdrla pogodbo samo zato, da so lahko spisali novo

SiolNET 21.12.2023
Dvakratni zmagovalec Dirke po Franciji Jonas Vingegaard in zmagovalec letošnje Dirke po Španiji Sepp Kuss sta po poročanju specializiranega kolesarskega portala WieleFlits razdrla prejšnjo pogodbo (Danec je zadnjo pogodbo podpisal pred kratkim, sredi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem