Povezane novice

Huda nesreča pri Slovenj Gradcu, sopotnik umrl

SiolNET 22.12.2023
V hudi prometni nesreči na Selah pri Slovenj Gradcu, v kateri sta v petek nekaj čez 12. uro trčili osebno in kombinirano vozilo, je umrl 33-letni sopotnik v osebnem vozilu, so sporočili s celjske policijske uprave. Cesta Kotlje–Slovenj Gradec je… »

Smrtna žrtev v hudi prometni nesreči pri Slovenj Gradcu

RTV Slovenija 22.12.2023
V hudi prometni nesreči na Selah pri Slovenj Gradcu, v kateri sta nekaj čez 12. uro trčila avtomobil in kombi, je umrl sopotnik v avtomobilu, so sporočili s Policijske uprave Celje. Nesreča se je zgodila, ko 37-letni voznik osebnega vozila, ki je… »

V današnji prometni nesreči v Selah pri Slovenj Gradcu umrla ena oseba

Savinjsko Šalaške 22.12.2023
Oba voznika sta bila v trčenju poškodovana in so ju z reševalnimi vozili odpeljali v SB Slovenj Gradec. Ogled kraja , ki sta se ga udeležili preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, še poteka. To je letošnja dvanajsta smrtna žrtev… »

V prometni nesreči na Koroškem umrl sopotnik v osebnem vozilu, še dve osebi poškodovani

Necenzurirano 22.12.2023
Tragedija na Koroškem. Ena oseba je na kraju nesreče preminula, dve osebi pa so reševalci ZRCK oskrbeli in prepeljali v SB Slovenj Gradec. V trčenju osebnega in kombiniranega vozila, do katerega je prišlo danes, okoli 12.20 ure, je po prvih podatkih… »

HUDO TRČENJE: Po prvih podatkih je umrl sopotnik v osebnem vozilu

Regional 22.12.2023
V hudi prometni nesreči na Selah pri Slovenj Gradcu, v kateri sta nekaj čez 12. uro trčili osebno in kombinirano vozilo, je po prvih podatkih umrl sopotnik v osebnem vozilu, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Celje. Ogled kraja prometne nesreče… »

Po hudi prometni nesreči 62-letni voznik v bolnišnici podlegel poškodbam

SiolNET 22.12.2023
Na Ptujski cesti v Mariboru je 8. decembra voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno smerno vozišče, tam pa po navedbah mariborske policijske uprave najprej trčil v priklopnik tovornega vozila in nato še v osebni avtomobil. 62-letnika so zaradi… »

Na 46-letnega moškega padlo drevo, niso mu mogli pomagati

Zurnal24 22.12.2023
V četrtek se je v gozdu na območju Komarne vasi zgodila nesreča pri delu. Policisti PP Črnomelj so bili nekaj po 11.30 obveščeni o nesreči pri delu v gozdu na območju Komarne vasi. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je 46-letni moški… »

Med sečnjo drevo padlo na 46-letnega moškega

Necenzurirano 22.12.2023
V četrtek se je na območju Komarne vasi v občini Črnomelj pripetila huda nesreča pri delu v gozdu. 46-letni moški se je ubadal s sečnjo dreves, med podiranjem pa je nanj padlo drevo. Nesrečni moški je umrl na kraju, še pred prihodome… »

Med delom v gozdu umrl 46-letnik

SiolNET 22.12.2023
V gozdu na območju Komarne vasi se je v četrtek okoli 11.30 zgodila nesreča pri delu. Po prvih ugotovitvah policije je na 46-letnega moškega med sečnjo padlo drevo. Moški je zaradi hudih poškodb umrl na kraju, so danes sporočili s Policijske… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem