Povezane novice

ALI DELAVCI NISO SLIŠALI VLAKA? Takšno je pojasnilo generalnega direktorja Slovenskih železnic

Regional 22.12.2023
Četrtkova nesreča na železniški progi, v kateri sta umrla delavca, je bila najverjetneje posledica človeške napake, vzrok je treba še preiskati, je dejal generalni direktor SŽ Dušan Mes. Na tirih so ustavili vsa dela, ki se izvajajo v času… »

Mes po nesreči: Najverjetneje je šlo za človeško napako, sklepne ugotovitve po praznikih

RTV Slovenija 22.12.2023
Huda železniška nesreča, v kateri sta v četrtek pri Postojni umrla dva delavca, v javnosti odpira vprašanja, kaj je šlo narobe, kaj bo storjeno, da se podobna delovna nezgoda ne bo več zgodila, in kdo bo odgovarjal. Preiskave dogodka sicer še… »

Dušan Mes, Slovenske železnice: Po vsej verjetnosti je šlo za človeško napako

Dnevnik 22.12.2023
Kaj je vzrok za včerajšnjo nesrečo na železniški progi med Postojno in Divačo, v kateri sta v trčenju vlaka umrla dva delavca Slovenskih železnic? Generalni direktor Slovenskih železnic Dušan Mes je pojasnil, da preiskava še ni zaključena… »

Direktor Slovenskih železnic: Naš sistem je eden najbolj varnih v Evropi

Delo 22.12.2023
Delavci, ki so na progi izvajali vzdrževalna dela, naj ne bi bili obveščeni o prihodu vlaka po progi. V četrtek zjutraj se je na železniški progi med Postojno in Divačo zgodila huda železniška nesreča, v kateri sta umrla dva zaposlena Slovenskih… »

Magnetogrami razkrili, kaj se je dogajalo pred tragično nesrečo #video

SiolNET 22.12.2023
Četrtkova nesreča na železniški progi, v kateri sta umrla delavca, je bila najverjetneje posledica človeške napake, vzrok je treba še preiskati, je dejal generalni direktor SŽ Dušan Mes. Na tirih so ustavili vsa dela, ki se izvajajo v času… »

Novo glede tragične nesreče pri Postojni

Zurnal24 22.12.2023
Vse kaže, da je nesreči botrovala človeška napaka. Po včerajšnji hudi nesreči pri Postojni, v kateri sta življenje izgubila dva delavca Slovenskih železnic, je danes znova spregovoril direktor Slovenskih železnic, Dušan Mes. Spomnimo: na tirih… »

Tragedija pri Postojni: »Zaposlena na tem stroju vlaka nista slišala«

Necenzurirano 22.12.2023
Generalni direktor Slovenskih železnic Dušan Mes in direktor SŽ-Infrastruktura Matjaž Kranjc sta v današnji izjavi za medije postregla z nekaj več informacijami glede okoliščin včerajšnje tragedije na železniški progi v bližini Postojne… »

V tragični nesreči na tirih pri Postojni umrla Borislav in Novo

Necenzurirano 22.12.2023
V Sindikatu železniškega prometa Slovenije (SŽPS) so se po včerajšnji nesreči na železniški progi pri Postojni spomnili pokojnih sodelavcev. Na spletni strani SŽPS so sporočili, da sta umrla 59-letni Novo Ilić in 43-letni Borislav Bogdanić… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem