Povezane novice

V nesreči v Mariboru udeleženi dve vozili, en človek je umrl

RTV Slovenija 22.12.2023
Mariborski policisti so bili nekaj po 19. uri obveščeni o prometni nesreči na križišču Ptujske ceste in Panonske ulice v Mariboru. V nesreči sta bili udeleženi dve vozili, en človek je umrl, trije pa so poškodovani. Policisti so sprva poročali… »

Huda nesreča v Mariboru: ena oseba umrla, pet je poškodovanih

SiolNET 22.12.2023
V Mariboru se je v petek zvečer zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba, tri so huje, dve pa lažje poškodovani, so sporočili mariborski policisti. Ogled kraja prometne nesreče, ki ga je vodil dežurni preiskovalni sodnik… »

Tragična prometna nesreča v Mariboru: Ena smrtna žrtev, tri osebe poškodovane

Spodnje Podravje 22.12.2023
V križišču Ptujske ceste in Panonske ulice v Mariboru se je zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. Mariborski policisti so bili o dogodku obveščeni ob 19.10 uri. Po prvih podatkih so v nesreči udeležena tri vozila, pri čemer je ena oseba… »

V prometni nesreči v Mariboru ena oseba umrla, še tri poškodovane

Necenzurirano 22.12.2023
V Mariboru se je v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice danes okoli 19. ure zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Po prvih ugotovitvah policistov so bila v nesreči udeležena tri vozila. Ena oseba je umrla, tri so poškodovane. Zaenkrat je… »

Ceste tik pred praznikom terjale svoj davek

Zurnal24 22.12.2023
Šlo je za trk treh vozil. V Mariboru je prišlo do hude prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri vozila, ena oseba pa je v nesreči izgubila življenje. Mariborski policisti še vedno obravnavajo prometno nesrečo s smrtnim izidom, do katere je… »

V Mariboru tri vozila udeležena v nesreči s smrtnim izidom

Delo 22.12.2023
Ena oseba je umrla, tri so poškodovane. Del Ptujske ceste v Mariboru je popolnoma zaprt. V Mariboru se je v križišču Ptujske ceste in Panonske ulice danes okoli 19. ure zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Po prvih ugotovitvah policistov so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem