Povezane novice

Huda nesreča, cesta spet vzela življenje

Zurnal24 24.12.2023
Vozilo je trčilo v zaščitno ograjo. Danes zjutraj okoli pete ure se je po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje na Velki, v občini Dravograd zgodila tragična prometna nesreča. Osebno vozilo je močno trčilo v zaščitno ograjo. Gasilci… »

Po trku v zaščitno ograjo umrl 43-letnik voznik

SiolNET 24.12.2023
V naselju Velka v občini Dravograd se je okoli 5. ure zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri je 43-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Dravograda proti Radljam ob Dravi, na ravnem delu vozišča zapeljal na nasprotno smerno… »

Požar v celoti uničil stanovanje, lastnika odpeljali v UKC Maribor #foto

SiolNET 24.12.2023
Ponoči okoli 1.30 so mariborski gasilci in policisti posredovali pri požaru v stanovanju v četrtem nadstropju stanovanjskega bloka. Gasilci so s pomočjo lestve rešili poškodovanega stanovalca, ki so ga reševalci odpeljali v UKC Maribor, in požar… »

Foto: V nočni drami v Mariboru evakuirali stanovalce bloka, ena oseba poškodovana

Necenzurirano 24.12.2023
Gasilci so v nočni intervenciji v Mariboru iz bloka evakuirali 32 stanovalcev. Še eno osebo so predali v roke reševalcev, ki so jo prepeljali v UKC Maribor. Ob približno 1.30 uri je zagorelo v stanovanju v četrtem nadstropju stanovanjskega bloka v… »

Tragedija pri Dravogradu: Navsezgodaj počilo, na kraju umrla ena oseba

Necenzurirano 24.12.2023
Nedelja se je na slovenskih cestah začela klavrno. S Koroške poročajo o smrtni žrtvi. V Velki, naselju v občini Dravograd, se je ob približno 5. uri pripetila huda prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba. Kot poroča uprava za zaščito in… »

V Mariboru sredi noči evakuirali stanovalce

Zurnal24 24.12.2023
Gorelo v četrtem nadstropju, eno stanovanje popolnoma uničeno. Kot poroča Uprava RS za reševanje, je ponoči ob 1.28 v Ulici Arnolda Tovornika v Mariboru gorelo v stanovanju v četrtem nadstropju stanovanjskega bloka. "Gasilci JZ GB Maribor in PGD… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem