Povezane novice

V požaru pri Moravčah umrla oseba

Dnevnik 25.12.2023
V stanovanjski hiši v naselju Spodnji Tuštanj v občini Moravče je v nedeljo zjutraj izbruhnil požar, ki je povzročil močno zadimljenost prostorov. Ena oseba je umrla, so danes sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje. Gasilci… »

Tragično, eni osebi niso mogli več pomagati

Zurnal24 25.12.2023
V požaru ena oseba izgubila življenje. V nedeljo okoli 7.30 zjutraj se je v naselju Spodnji Tuštanj v občina Moravče močno kadilo iz stanovanjske hiše, sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje. Gasilci Prostovoljnega gasilnega društva… »

V hiši v bližini Moravč našli mrtvo osebo

Necenzurirano 25.12.2023
V hiši v naselju Spodnji Tuštanj v občini Moravče je v nedeljo zjutraj izbruhnil požar. Po hiši se je ob požaru vlekel tudi gost dim, posredovali pa so gasilci Prostovoljnih gasilskih društev Moravče in Vrhpolje ter Centra za zaščito in… »

Smrtna žrtev po požaru v Moravčah

RTV Slovenija 25.12.2023
V stanovanjski hiši v naselju Spodnji Tuštanj v občini Moravče je v nedeljo zjutraj izbruhnil požar in terjal smrtno žrtev. Požar je povzročil močno zadimljenost prostorov. En človek je umrl, so sporočili iz Uprave RS za zaščito in… »

V stanovanjski hiši v požaru umrl človek

SiolNET 25.12.2023
V nedeljo zjutraj je v občini Moravče v požaru umrla oseba. Ob 7.28 se je v naselju Spodnji Tuštanj v občini Moravče močno kadilo iz stanovanjske hiše. Gasilci PGD Moravče, Vrhpolje in CZR Domžale so zavarovali kraj dogodka, odklopili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem