Povezane novice

Veter samozavesti v jadra pred nemško novostjo

SiolNET 25.12.2023
"Predvsem si želim pokazati, česa sem sposobna, da se mi dejansko vse poklopi. Slovenke smo lahko z najboljšimi skoki zelo visoko," pred mini nemško novoletno turnejo pravi četrta skakalka zime Ema Klinec, Nika Prevc, ki se je pred dobrim tednom… »

Legenda se vrača! Na seznamu tudi štirikratni olimpijski prvak

Zurnal24 25.12.2023
Švicarski superveteran Simon Ammann bo po lanski odsotnosti spet dobil priložnost na novoletni turneji. To bo že njegov 25. nastop na tekmovanju, ki ga na prelomu iz starega v novo leto gostita Avstrija in Nemčija. Švicarski smučarski skakalec Simon… »

Na novoletno turnejo pri 42 letih

SiolNET 25.12.2023
Švicarski smučarski skakalec Simon Ammann bo z dvainštiridesetimi leti nastopil na svoji na 25. novoletni turneji, saj je na seznamu reprezentance, ki ga je objavila švicarska zveza. Sportal Peter Prevc bi mlajšo sestro Niko v vsakem primeru enako… »

Ammann z 42 leti na 25. novoletni turneji

RTV Slovenija 25.12.2023
Simon Ammann bo z 42 leti nastopil na svoji 25. novoletni skakalni turneji, saj je na seznamu reprezentance, ki ga je objavila švicarska zveza. Štirikratni olimpijski prvak leta 2002 in 2010 bo na skakalnicah v Oberstdorfu, Garmisch-Partenkirchnu… »

Peter Prevc bi mlajšo sestro Niko v vsakem primeru enako objel #video

SiolNET 25.12.2023
Za družino Prevc so bili zadnji tedni v znamenju posebnih mejnikov. Najmlajša Nika je v Engelbergu skočila do premierne zmage med članicami in povrhu do 100. slovenske, najstarejši Peter je presegel mejo deset tisoč točk v svetovnem pokalu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem