Povezane novice

Blaž Janc brez evropskega prvenstva

Delo 25.12.2023
Dodatni zdravniški pregled desnokrilnega rokometaša španskega velikana iz Barcelone je potrdil prvotno diagnozo iz Barcelone, poškodbo ledvenega vretenca. Slovenska moška rokometna reprezentanca se bo v priprave in evropsko prvenstvo, ki bo od 11… »

Hud udarec za Slovence

SiolNET 25.12.2023
Ta torek se bo v Celju zbrala moška članska rokometna reprezentanca, ki jo od 11. januarja dalje v Nemčiji čakajo nastopi na evropskem prvenstvu. Slovenija se bo v priprave in tekmovanje podala brez Blaža Janca, so danes sporočili iz RZS. Izvrstnega… »

Janc po dodatnih pregledih odpadel za evropsko prvenstvo

RTV Slovenija 25.12.2023
Slovenski rokometaši bodo na januarskem evropskem prvenstvu v Nemčiji nastopili brez Blaža Janca, ki je moral udeležbo odpovedati zaradi težav s hrbtom. Desnokrilnega igralca Barcelone so začele bolečine v hrbtu mučiti v drugi polovici prejšnjega… »

Slovenija se na EP v rokometu podala brez Blaža Janca

Dnevnik 25.12.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca se bo v priprave in evropsko prvenstvo, ki bo od 11. januarja potekalo v Nemčiji, podala brez Blaža Janca. Desnokrilnega rokometaša španskega velikana iz Barcelone so v drugi polovici prejšnjega meseca začele… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem