Povezane novice

V napadu v Erbilu slovenska vojaka nista bila ranjena

Dnevnik 26.12.2023
V napadu na ameriško letalsko oporišče Erbil v Iraku v ponedeljek med ranjenimi ni bilo slovenskih vojakov. V času napada sta bila v oporišču namreč dva pripadnika Slovenske vojske, njuno življenje pa ni bilo ogroženo. V ponedeljek je skrajna… »

Ob napadu na ameriško oporišče v Erbilu sta bila tam slovenska vojaka, vendar nista bila ogrožena

RTV Slovenija 26.12.2023
V napadu na ameriško letalsko oporišče Erbil v Iraku, ki ga je v ponedeljek izvedla skrajna skupina Kataib Hezbolah, sta bila v oporišču dva pripadnika Slovenske vojske, njuno življenje pa ni bilo ogroženo. V napadu z brezpilotnim letalnikom so… »

V napadenem ameriškem oporišču tudi slovenska vojaka

SiolNET 26.12.2023
V ameriškem letalskem oporišču Erbil v Iraku, ki ga je v ponedeljek napadla skrajna skupina Kataib Hezbolah, sta tudi pripadnika Slovenske vojske. Oba sta dobro in v času napada nista bila v bližini, poroča 24 ur. V času napadov sta bila oba… »

V ameriškem napadu na proiranske sile v Iraku en mrtev, več ranjenih

Delo 26.12.2023
Napadi so odgovor na napade proiranskih skupin na ameriško osebje v državi. Irak jih je obsodil kot »sovražno dejanje«. ZDA so danes sporočile, da so njene sile izvedle napade na objekte proiranskih sil v Iraku, kot odgovor na napade teh skupin na… »

Bagdad obsodil ameriške napade na proiranske milice v Iraku

RTV Slovenija 26.12.2023
Iraška vlada je obsodila ameriške napade na položaje iraške vojske, v katerih je bil po navedbah Bagdada ubit en vojak, potem ko so ZDA napadle objekte proiranskih sil v Iraku. Ameriški obrambni minister Lloyd Austin je sporočil, da so ameriške… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem