Povezane novice

Shiffrinova razred zase, Dvornikovi uspel veleslalom kariere

SiolNET 28.12.2023
V Lienzu je v ženskem veleslalomu prepričljivo zmagala Američanka Mikaela Shiffrin, druga je bila Italijanka Federica Brignone, tretja pa je bila Švedinja Sara Hector. Od naših je bila najboljša Neja Dvornik, ki je bila na koncu 18. Ana Bucik je… »

Schwarz mora po padcu v Bormiu na operacijo kolena, sezona je že končana

RTV Slovenija 28.12.2023
Marco Schwarz je zaradi poškodbe kolena po padcu na smuku v Bormiu že končal sezono svetovnega pokala alpskih smučarjev. Po devetih tekmah sezone je bil Avstrijec v skupnem seštevku drugi, 72 točk za Švicarjem Marcom Odermattom. 28-letnega… »

Z ročno zavoro do 92. zmage

Dnevnik 28.12.2023
Neja Dvornik z 18. mestom najboljša slovenska alpska smučarka na veleslalomu v Lienzu. Mikaela Shiffrin je z ogromnim naskokom po prvi progi sprožila jezo največjih tekmic. Na petem veleslalomu sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju v Lienzu… »

Šok za Avstrijo: konec sezone za Odermattovega izzivalca

SiolNET 28.12.2023
Kot da je nekdanji avstrijski šampion Benjamin Raich priklical nesrečo, ko je pred dnevi govoril, da bo moral njegov rojak Marco Schwarz izpustiti kakšno tekmo, da si malo odpočije, ker je urnik tekem enostavno prenaporen, še posebej zanj, ki kot… »

Prvi smučar sezone s helikopterjem v bolnišnico

Zurnal24 28.12.2023
Avstrijski as naj bi imel po zadnjih informacijah poškodovano koleno. Na smuku v Bormiu, kjer je bil najhitrejši Francoz Cyprien Sarrazin, Miha Hrobat pa je osvojil 11. mesto, se je grdo poškodoval do te tekme najboljši v skupnem seštevku Marco… »

Sarrazin je zmagovalec tretje smukaške preizkušnje svetovnega pokala

Delo 28.12.2023
Slovenec Miha Hrobat je tekmo končal na enajstem mestu. Francoz Cyprien Sarrazin je zmagovalec tretje smukaške preizkušnje svetovnega pokala v alpskem smučanju v italijanskem Bormiu v sezoni 2023/24. Drugo mesto je na progi Stelvio osvojil Švicar… »

Mikaela Shiffrin v Lienzu ubranila finalni napad Federice Brignone

RTV Slovenija 28.12.2023
Mikaela Shiffrin je zmagala 92. v svetovnem pokalu. Američanka je bila najboljša na petem veleslalomu v sezoni. V Lienzu sta točke osvojili Neja Dvornik in Ana Bucik. Mikaela Shiffrin je pot k četrti zmagi v Lienzu – dvakrat je bila najboljša v… »

Zelo dober nastop Hrobata, Francoz je za seboj pustil vse

SiolNET 28.12.2023
Zmagovalec znamenitega smuka v Bormiu na progi Stelvio je Francoz Cyprien Sarrazin, drugi je bil Švicar Marco Odermat, tretji pa Kanadčan Cameron Alexander. Zelo dobro je s progo opravil slovenski smukač Miha Hrobat, ki je bil na koncu enajsti. Martin… »

Hrobat z eno najboljših voženj kariere, zmaga Francozu

Zurnal24 28.12.2023
Slovenski smučar Miha Hrobat je na smuku v Bormiu dosegel svojo drugo najboljšo uvrstitev na tekmah za svetovni pokal. Francoz Cyprien Sarrazin je zmagovalec tretje smukaške preizkušnje svetovnega pokala v alpskem smučanju v italijanskem Bormiu v… »

Mikaela Shiffrin prepričljivo najboljša, do točk dve Slovenki

Delo 28.12.2023
Osemindvajsetletna Shiffrin, tudi vodilna v skupnem seštevku pokala, si je že v prvi vožnji priborila 0,63 sekunde prednosti. Ameriška zvezdnica Mikaela Shiffrin je zmagovalka veleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Lienzu. Američanka, ki je… »

Sarrazin za uspeh kariere odlično opravil s Stelviem, Hrobat 11.

RTV Slovenija 28.12.2023
Na prestižnem smuku v Bormiu je prvič v hitrih disciplinah na tekmi svetovnega pokala zmagal Francoz Cyprien Sarrazin. Drugi je bil Marco Odermatt, tretji pa Cameron Alexander. Miha Hrobat je bil 11. Pred skoraj osmimi leti je Sarrazin debitiral v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem