Povezane novice

Pakistan strogo prepovedal novoletna praznovanja

SiolNET 28.12.2023
Pakistanska vlada je danes v znak solidarnosti s Palestinci zaradi vojne v Gazi prepovedala prireditve ob prihajajočem novem letu, je sporočil začasni predsednik vlade Anvar ul Hak Kakar. "Ob upoštevanju resno zaskrbljujočih razmer v Palestini in v… »

Izraelska vojska širi območje operacij v osrednjem delu Gaze

RTV Slovenija 28.12.2023
Izraelski tanki so prodrli še globlje v osrednji del Gaze, ki so ga pred tem več dni silovito bombardirali, zaradi česar je bilo na tisoče že razseljenih Palestincev prisiljenih v nov beg pred izraelskimi napadi. Po podatkih palestinskih zdravstvenih… »

#video ZN: Izrael mora nemudoma prenehati s poboji Palestincev!

Dnevnik 28.12.2023
Izrael mora nemudoma končati poboje Palestincev, samovoljne aretacije, diskriminatorne omejitve gibanja in nesorazmerno uporabo sile proti prebivalcem okupiranega Zahodnega brega, so danes pozvali Združeni narodi. Medtem se nadaljujejo izraelski napadi… »

»Takšne intenzivnosti nasilja in represije nismo videli že leta«

Mladina 28.12.2023
"Uporaba vojaških taktik in orožja, nesorazmerna uporaba sile proti Palestincem ter uveljavljanje diskriminatornih omejitev gibanja so zelo zaskrbljujoči," je dejal visoki komisar Združenih narodov (ZN) za človekove pravice Volker Türk. Izrael mora… »

Združeni narodi pozvali Izrael k ukrepanju proti pobojem

Delo 28.12.2023
Prebivalci Gaze so v veliki nevarnosti, je opozoril generalni direktor Svetovne zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Ghebreyesus. Prebivalci Gaze so v veliki nevarnosti, je v sredo opozoril generalni direktor Svetovne zdravstvene organizacije (WHO)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem