Povezane novice

Kos in Peter Prevc v finalu rešila slovensko čast

Dnevnik 29.12.2023
Na veliko veselje Nemcev se je 72. novoletna turneja v smučarskih skokih začela z zmago domačega asa Anderasa Wellingerja. Potem ko po prvi seriji med deseterico ni bilo nobenega Slovenca, je v finalu Lovro Kos z izjemnim nastopom skočil na četrto… »

Nemška veselica v Oberstdorfu, v finalu olajšanje tudi za Slovence

Delo 29.12.2023
Andreas Wellinger je dobil prvo tekmo novoletne turneje, naši skakalci so v drugi seriji močno popravili vtis. Lovro Kos s 13. mesta na četrto. Sledi Ga-Pa. Nemec Andreas Wellinger (309,3 točke) je zmagal na tekmi svetovnega pokala smučarskih… »

Kos v finalu od sreče skoraj padel in se približal stopničkam

SiolNET 29.12.2023
Skakalnica v nemškem Oberstdorfu je gostila prvo dejanje 72. turneje štirih skakalnic. Zmagal je domačin Andreas Wellinger. Drugi je bil Japonec Rjoju Kobajaši, tretji pa Avstrijec Stefan Kraft. Iz prve serije so imeli tolikšno prednost, da so… »

Kos z izjemnim finalnim skokom četrti, Wellinger še povečal nemške apetite

RTV Slovenija 29.12.2023
Andreas Wellinger je v velikem slogu dobil uvodno tekmo 72. novoletne turneje v Oberstdorfu. Lovro Kos, ki je bil po prvi seriji na 13. mestu, je z najboljšim skokom finalne serije (139,5 metra) napredoval na četrto mesto. Olimpijski zmagovalec iz… »

Kos napredoval devet mest in se priključil boju za zlatega orla

Zurnal24 29.12.2023
Slovenski skakalci so na prvi tekmi novoletne turneje prišli do lepega uspeha. S tekmo v Oberstdorfu se je tradicionalno začela novoletna turneja. Po prvi seriji slovenskih skakalcev sicer ni bilo v najboljši deseterici, a je v drugo najdlje (139.5… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem