Povezane novice

Kardum: Sistem na RTVS preprosto »zaciklan« in srhljivo samozadosten

Delo 29.12.2023
Kot član uprave RTV Slovenija odstopil Simon Kardum, ki opozarja na nepripravljenost na spremembe. Eden od štirih članov uprave RTV Slovenija Simon Kardum je na zadnji delovni dan letošnjega leta odstopil in v svoji odstopni izjavi potrdil neuradne… »

Kardum odstopil kot član Uprave RTV Slovenija: "Na ta način se hiša ne more rešiti"

RTV Slovenija 29.12.2023
Simon Kardum je v pogovoru za MMC potrdil, da je odstopil kot član Uprave RTV Slovenija. Pot, na kateri je trenutno RTV Slovenija, po njegovih besedah ni prava, to ni pot rešitve iz izjemno težkega položaja, je prepričan. "To je bila odločitev, ki… »

Presenetljiv prvi odstop iz uprave RTV Slovenija

Zurnal24 29.12.2023
Simon Kardum je odstopil kot član uprave Radiotelevizije Slovenija (RTVS). Imenovan je bil pred manj kot pol leta. Gospod Kardum je v svoji odstopni izjavi ocenil, da ni več v položaju, kjer bi lahko učinkovito prispeval k uresničevanju poslanstva in… »

Simon Kardum odstopil kot član uprave RTVS

Dnevnik 29.12.2023
Simon Kardum je odstopil kot član uprave Radiotelevizije Slovenija. Minuli teden naj bi izrazil nezadovoljstvo z močno okrnjenim programsko-produkcijskim načrtom RTVS za leto 2024, ki ga je Svet obravnaval in potrdil 21. decembra. Kardum je ob… »

Simon Kardum odstopil kot član uprave RTV Slovenija

SiolNET 29.12.2023
Simon Kardum je odstopil kot član uprave RTV Slovenija, je potrdil v pogovoru za MMC RTVS. Po njihovih navedbah je Kardum že minuli teden izrazil nezadovoljstvo z močno okrnjenim programsko-produkcijskim načrtom RTVS za leto 2024, ki ga je svet RTVS… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem