Povezane novice

Kaos v Rusiji: Tako so se maščevali Ukrajinci #vŽivo

SiolNET 30.12.2023
V včerajšnjem napadu ruskih okupatorjev na cilje po Ukrajini je po trditvah Kijeva umrlo 39 civilistov. V odgovor na ruske napade je danes ukrajinska vojska napadla dele Rusije, po trditvah agencije Nexta so umrli vsaj štirje ljudje. Iz Rusije medtem… »

Po ukrajinskem napadu na Belgorod se bo na zahtevo Rusije sešel Varnostni svet ZN-a

RTV Slovenija 30.12.2023
V ukrajinskem napadu na rusko mesto Belgorod je po poročanju tamkajšnjih oblasti umrlo 14 ljudi. V petkovem ruskem napadu na Ukrajino pa je bilo, kot poročajo ukrajinski viri, ubitih najmanj 39 ljudi. Na zahtevo Rusije se bo sešel Varnostni svet ZN-a… »

#foto #video Rusija poroča o več mrtvih in ranjenih: Ta zločin ne bo ostal nekaznovan

Dnevnik 30.12.2023
Ruska vojska je dan po najsilovitejšem zračnem napadu na Ukrajino od začetka vojne nad Moskvo in drugod po države ponoči sestrelila 32 ukrajinskih brezpilotnih letalnikov, je davi sporočilo rusko obrambno ministrstvo. V napadu na mesto Belgorod v… »

V največjem zračnem napadu na Ukrajino vsaj 39 mrtvih in 159 ranjenih

Delo 30.12.2023
Rusija je bila v petek na izrednem zasedanju Varnostnega sveta ZN deležna vrste kritik zaradi zračnega napada na Ukrajino. Rusija je bila v petek na izrednem zasedanju Varnostnega sveta ZN deležna vrste kritik zaradi največjega zračnega napada na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem