Povezane novice

Izjemna Nika Prevc z rekordom do velike zmage!

SiolNET 30.12.2023
Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc je zmagovalka tekme za svetovni pokal v Garmisch Partenkirchnu, kjer se je začela polovična novoletna turneja svetovnega pokala smučarskih skakalk, t. i. two nights tour. Prevčeva je že v prvi seriji z… »

Prva tekma turneje s prvo slovensko zmago

Zurnal24 30.12.2023
Nika Prevc je prišla do zanesljive zmage v Oberstdorfu. Novoletna turneja se je začela s slovenskim zmagoslavjem. Vse tekmice je namreč v Garmisch-Partenkirchnu prepričljivo premagala Nika Prevc, ki je imela na koncu kar 12.9 točke prednosti pred… »

Turneja dveh večerov: Nika Prevc do veličastne zmage!

RTV Slovenija 30.12.2023
Nika Prevc je izjemno odprla turnejo dveh večerov smučarskih skakalk. Na tekmi v Garmisch-Partenkirchnu je prepričljivo zmagala. V prvi seriji je s 133 metrov dolgim skokom postavila tudi rekord skakalnice. 18-letna Nika Prevc je potrdila izjemno… »

Nika Prevc deklasirala konkurenco v Garmisch-Partenkirchnu

Dnevnik 30.12.2023
Nika Prevc je nova skakalna zvezdnica. Na prvi tekmi zgodovinske turneje Two nights v Garmisch-Partenkirchnu je za svojo drugo zaporedno zmago vse tekmice prehitela za več kot deset točk. Skakalke je v nemškem zimskošportnem središču čakal naporen… »

Nika Prevc še drugič zapored preskočila vso konkurenco

Delo 30.12.2023
Mlada smučarska skakalka iz Dolenje vasi v Selški dolini je bila najboljša tudi v Garmisch-Partenkirchnu za svoje drugo slavje v svetovnem pokalu. Nika Prevc (267,4 točke) je zmagala v Garmisch-Partenkirchnu, kjer se je začela polovična novoletna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem