Povezane novice

Putin presenetil s kuliso novoletne poslanice

Zurnal24 31.12.2023
Ruski predsednik je pozval k enotnosti. Vladimir Putin je danes v kratkem novoletnem nagovoru pohvalil rusko vojsko in pozval k enotnosti. Konflikta v Ukrajini ni izrecno omenil, je pa izpostavil, da je Rusija v letu 2023 branila svoje nacionalne… »

Štiri minute za Ruse: Putin o Ukrajini ni govoril #vŽivo

SiolNET 31.12.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes v kratkem novoletnem nagovoru pohvalil rusko vojsko in pozval k enotnosti. Konflikta v Ukrajini ni izrecno omenil, je pa izpostavil, da je Rusija v letu 2023 branila svoje nacionalne interese, svobodo in varnost… »

Iz Ukrajine poročajo o novih napadih ruskih letalnikov. V Harkovu ranjenih 28 ljudi.

RTV Slovenija 31.12.2023
Dva dni po obsežnih zračnih napadih tako Rusije kot Ukrajine je slednja spet tarča napadov ruskih brezpilotnih letalnikov. O eksplozijah poročajo iz Kijeva in Harkova, v katerem so zagorele stanovanjske stavbe. V Harkovu je ranjenih več deset ljudi… »

Rusija po zasedanju VS ZN z novimi napadi na Ukrajino

Dnevnik 31.12.2023
Rusija je po dveh dneh obstreljevanja, ki je terjalo več deset žrtev, ponoči izvedla nove napade na Ukrajino. Cilj je bil med drugim Harkov, o eksplozijah poročajo tudi iz Kijeva. Šlo naj bi za odgovor na ukrajinsko obstreljevanje Belgoroda, v… »

Rusija po zasedanju VS ZN z novimi napadi na Ukrajino

Delo 31.12.2023
Šlo naj bi za odgovor na ukrajinsko obstreljevanje Belgoroda, v katerem je umrlo več kot 20 ljudi. Rusija je po dveh dneh obstreljevanja, ki je terjalo več deset žrtev, ponoči izvedla nove napade na Ukrajino. Cilj je bil med drugim Harkov, o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem