Povezane novice

Lanišek pometel s tekmeci, blestela še Zajc in Peter Prevc, smola za Domna

SiolNET 31.12.2023
V svetu športa prehod v novo leto zaznamuje druga tekma novoletne turneje. Dogajanje v Garmisch-Partenkirchnu na Bavarskem se je za skakalce začelo s skokoma za trening in kvalifikacijami, v katerih so blesteli slovenski orli. Anže Lanišek je s 134… »

Lanišek dobil kvalifikacije, Domen Prevc diskvalificiran

RTV Slovenija 31.12.2023
Anže Lanišek je zmagovalec kvalifikacij za drugo tekmo novoletne turneje v Garmisch-Partenkirchnu. V najboljši deseterici sta končala še Timi Zajc (5. mesto) in Peter Prevc (7.). Lanišek je svoje delo na olimpijski skakalnici v… »

Lanišek zmagovalec kvalifikacij v Ga-Pa: Po dolgem času sem se spet sprostil

Delo 31.12.2023
Na drugi tekmi novoletne turneje smučarskih skakalcev v Garmisch-Partenkirchnu bodo jutri zaradi diskvalifikacije Domna Prevca nastopili štirje Slovenci. Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek je bil najboljši v kvalifikacijah za drugo tekmo… »

Slovenec naboljši, še dva med sedem, eden pa diskvalificiran

Zurnal24 31.12.2023
Slovenski skakalci so prikazali dobro formo pred drugo tekmo novoletne turneje. Koledarsko leto se za smučarje skakalce tradicionalno zaključi s kvalifikacijami v Garmisch-Partenkirchnu. Tokrat so na njih odlično nastopili slovenski tekmovalci, kar… »

Lanišku kvalifikacije, Domen Prevc diskvalificiran.

Dnevnik 31.12.2023
Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek je bil najboljši v kvalifikacijah za drugo tekmo turneje štirih skakalnic v nemškem Garmisch-Partenkirchnu. Na tekmi bodo nastopili še trije Slovenci, Timi Zajc je bil peti, Peter Prevc sedmi, Lovro Kos pa… »

Nika Prevc zmagala v Garmisch-Partenkirchnu za svoje drugo slavje v svetovnem pokalu

Gorenjski glas 31.12.2023
Garmisch-Partenkirchen – Nika Prevc (267,4 točke) je zmagala v Garmisch-Partenkirchnu, kjer se je začela polovična novoletna turneja svetovnega pokala smučarskih skakalk. Druga je bila Norvežanka Eirin Maria Kvandal (254,5), tretja pa Kanadčanka… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem