Povezane novice

Nika Prevc s petim mestom v Oberstdorfu zmagovalka turneje dveh večerov

RTV Slovenija 01.01.2024
Nika Prevc je dobila premierno turnejo dveh večerov. V Oberstdorfu je zasedla peto mesto in ubranila prednost s prve tekme v Garmischu. Pod Senčno goro je bila najboljša avstrijska veteranka Eva Pinkelnig. Nika Prevc je prišla na skakalnico… »

Nika Prevc je zmagovalka nemške turneje dveh večerov, zmaga Pinkelnigovi #video

SiolNET 01.01.2024
Zmagovalka druge tekme turneje dveh večerov za smučarske skakalke v Oberstdorfu je povratnica v svetovnem pokalu Eva Pinkelnig, drugo mesto je pripadlo Abigail Strate, tretje mesto pa sta si razdelili Eirin Maria Kvandal in Jacqueline Seifriedsberger… »

Anže Lanišek v leto 2024 skočil z zmago v Garmisch-Partenkirchnu! #video

SiolNET 01.01.2024
Zmagovalec uvodne tekme novega leta v Garmisch-Partenkirchnu je slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek, ki je na prestižni tekmi z odličnim finalnim skokom s tretjega mesta skočil na vrh in poskrbel za prve slovenske stopničke v novi sezoni. Na… »

Nika Prevc velika zmagovalka novoletne turneje skakalk!

Zurnal24 01.01.2024
Pinkelnigovi zmaga v Oberstdorfu, Prevčevi po petem mestu skupni seštevek turneje dveh večerov! Avstrijka Eva Pinkelnig (272,1 točke) je zmagovalka tekme za svetovni pokal v nemškem Oberstdorfu, kjer je bila na programu druga in zadnja tekma… »

Nika Prevc s petim mestom v Oberstdorfu osvojila novoletno turnejo smučarskih skakalk

Dnevnik 01.01.2024
Avstrijka Eva Pinkelnig (272,1 točka) je zmagala na tekmi za svetovni pokal v nemškem Oberstdorfu, kjer se je končala druga in zadnja tekma novoletne serije za ženske. Nika Prevc je bila peta (260,3), zmagovalka prejšnje tekme pokala je zmagala tudi… »

Niki Prevc lovorika na turneji dveh večerov

Delo 01.01.2024
Avstrijska smučarska skakalka Eva Pinkelnig je zmagala na tekmi za svetovni pokal v Oberstdorfu. Na drugi tekmi smučarskih skakalk za silvestrsko turnejo oziroma tako imenovano turnejo dveh večerov v Oberstdorfu je bila najboljša Eva Pinkelnig (132,5… »

Hrgota: Finalni skok eden najboljših v Laniškovi karieri

RTV Slovenija 01.01.2024
"Če zmagaš v Garmisch-Partenkirchnu, ne more biti slaba turneja. Veselim se avstrijskega dela," je po zmagi Anžeta Laniška na prestižni tekmi na novega leta dan povedal glavni trener slovenskih skakalcev Robert Hrgota. 27-letni Lanišek je postal… »

Veliki slovenski junak: "To so klasične provokacije z nemške strani"

Zurnal24 01.01.2024
Anže Lanišek je zmagal na drugi novoletni tekmi v Garmischu. Anže Lanišek (295,8 točke) je zmagal na drugi tekmi turneje štirih skakalnic v nemškem Garmisch-Partenkirchnu. Drugi je bil Japonec Ryoyu Kobayashi (292,6), vodilni po prvi seriji, tretji… »

Anže Lanišek zmagal v Garmisch-Partenkirchnu

Delo 01.01.2024
Domžalski as je v svojo korist odločil drugo tekmo 72. novoletne turneje v smučarskih skokih. Domžalski as Anže Lanišek je na drugi tekmi 72. novoletne turneje v smučarskih skokih pred 21.000 gledalci v Garmisch-Partenkirchnu zablestel v vsem… »

Popoln skok Anžeta Laniška v leto 2024

RTV Slovenija 01.01.2024
Anže Lanišek je zmagal na prestižni tekmi smučarskih skakalcev v Garmisch-Partenkirchnu. 27-letni slovenski as se je šestič v karieri zavihtel na najvišjo stopničko. Drugi je bil Rjoju Kobajaši, tretji pa Andreas Wellinger. Tekmovalec SSK-ja… »

Kakšen začetek leta! Lanišek slavil v Garmisch-Partenkirchnu!

Zurnal24 01.01.2024
Anže Lanišek je zmagal na drugi tekmi turneje štirih skakalnic v nemškem Garmisch-Partenkirchnu. Slovenski smučarski skakalci so na drugi tekmi turneje štirih skakalnic v nemškem Garmisch-Partenkirchnu ciljali na najvišja mesta. To so nakazale že… »

Anže Lanišek v novo leto skočil z zmago

Dnevnik 01.01.2024
Anže Lanišek je vnovič pokazal svoj šampionski karakter. Po slabšem nastopu v Oberstdorfu je na drugi tekmi novoletne skakalne turneje poskrbel za prve slovenske stopničke v sezoni in to kar z zmago. Najboljši slovenski skakalec je že včeraj v… »

Skakalci pretreseni po drami v Ga-Paju: "Občutek je bil, kot da se bo zrušilo"

Zurnal24 01.01.2024
Smučarski skakalci so doživeli neprijetno presenečenje pred koncem kvalifikacij v Garmisch-Partenkirchnu. Karavana smučarskih skokov je nastanjena v Garmissch-Partenkirchnu, kjer bo danes na sporedu druga tekma 72. novoletne turneje. Zadnjo uradno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem