Povezane novice

Lanišek prodal igralno konzolo in posluša glasbo

Dnevnik 02.01.2024
Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek je na 72. novoletni turneji v naletu, saj ima “hat-trick” zmag. Potem ko je bil najboljši v kvalifikacijah v Garmisch-Partenkirchnu, je zmagal tudi na najprestižnejši tekmi sezone. Včeraj je suvereno… »

Lanišek najboljši v kvalifikacijah Innsbrucka

Dnevnik 02.01.2024
Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek nadaljuje dobre predstave na novoletni turneji. Po ponedeljkovi zmagi na tekmi v Garmisch-Partenkirchnu je Lanišek danes dobil kvalifikacije za sredino tekmo v Innsbrucku. V teh se mu je najbolj približal… »

Lanišek razkril razlog za izjemne skoke: "Manjkala je le tista ..."

Zurnal24 02.01.2024
Tri v vrsto! Lanišek je bil po zmagi na kvalifikacijah in tekmi v Garmisch-Partenkirchnu najboljši tudi v kvalifikacijah Innsbrucka. Slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek nadaljuje izjemne predstave na novoletni turneji. Po nedeljskih… »

Lanišek tudi v vetrovnem Innsbrucku pred vsemi, na tekmo vseh pet Slovencev

SiolNET 02.01.2024
Za smučarje skakalce ni počitka, saj se je skakalna karavana preselila v Innsbruck, na tretjo postajo novoletne turneje. Na Bergislu so danes izpeljali kvalifikacije, v katerih se je odlično odrezal Anže Lanišek in z zmago napovedal izjemno sredino… »

Lanišek najboljši tudi v kvalifikacijah na Bergislu

RTV Slovenija 02.01.2024
Smučarski skakalci so se preselili v Avstrijo, kjer se je v Innsbrucku začela druga polovica 72. novoletne turneje. Na Bergislu je kvalifikacije dobil Anže Lanišek. Tudi preostali štirje Slovenci so se brez težav uvrstili na sredno tekmo. Lanišek… »

Lanišek blesti tudi v Innsbrucku, še dva orla v vrhu

Zurnal24 02.01.2024
Novoletna skakalna turneja se je preselila v Avstrijo. Slovenci so ohranili dobro formo, Lanišek spet na vrhu. Na skakalnici Bergisel se je v kvalifikacije podalo 63 tekmovalcev, med njimi vseh pet Slovencev. Domen Prevc se je zaletišče podal s… »

Anže Lanišek je vroč, najboljši tudi v kvalifikacijah Innsbrucka

Delo 02.01.2024
Zmagovalec druge tekme novoletne skakalne turneje v Garmischu Anže Lanišek je našel šampionsko formo in v Innsbrucku edini skočil prek 130 metrov. Zmagovalec druge tekme novoletne skakalne turneje v Garmisch-Partenkirchnu Anže Lanišek je našel… »

Vedel je, da se mora slej kot prej iziti #video

SiolNET 02.01.2024
"Večkrat smo že bili blizu stopničk, četrto, peto mesto, vedeli smo, da se mora slej kot prej iziti. Fantje gredo lahko mirno v Innsbruck," po nemškem delu 72. novoletne skakalne turneje pravi glavni trener slovenske reprezentance Robert Hrgota, ki… »

Novice dneva »

Petrol v prvem četrtletju slabše kot lani: krivijo vlado

Finance.si pred 23 minutamiše 2 povezani

Kako prelisičiti nespečnost

Finance.si pred 47 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem