Povezane novice

Plaz v občini Bohinj: Eden je zaslišal pok, nato je vse tri odneslo

Zurnal24 02.01.2024
Klicali so reševalce. V občini Bohinj je danes okoli 12. ure v vzhodni grapi Tošca kložasti plaz odnesel tri alpiniste, pri čemer sta se dva poškodovala. Oba poškodovana so reševalci s helikopterjem prepeljali v Splošno bolnišnico Jesenice… »

"Eden izmed njih je zaslišal pok, nato je vse tri zajel in odnesel snežni plaz"

SiolNET 02.01.2024
Regijski center za obveščanje Kranj in gorenjske policiste so danes nekaj čez 12. uro obvestili o gorski nesreči na območju Tošca v občini Bohinj. Po podatkih, s katerimi razpolaga policija, so trije gorniki plezali v vzhodni grapi v Tošcu. Eden… »

#foto Plaz odnesel tri gornike, dva odpeljali v bolnišnico

Dnevnik 02.01.2024
Okoli poldneva se je na območju Tošca v občini Bohinj pripetila gorska nesreča, v kateri je tri gornike odnesel snežni plaz. Dva poškodovana so odpeljali v bolnico, tretji se je sam vrnil v dolino. Gorski reševalci in ekipa nujne medicinske pomoči… »

V občini Bohinj plaz odnesel tri alpiniste, med njimi sta dva lažje poškodovana

RTV Slovenija 02.01.2024
V občini Bohinj je okoli 12. ure v vzhodni grapi Tosca kložasti plaz odnesel tri alpiniste, pri čemer sta se dva lažje poškodovala. Kot so sporočili s policije, so trije gorniki plezali v vzhodni grapi Tosca. Eden izmed njih je zaslišal pok, nakar… »

Na Bohinjskem plaz odnesel tri alpiniste

Necenzurirano 02.01.2024
V nesreči na območju občine Bohinj sta se poškodovala dva alpinista, ki sta pristala v jeseniški bolnišnici. Nesreča se je zgodila opoldne v vzhodni grapi Tosca v občini Bohinj. Tam je po poročanju uprave za zaščito in reševanje kložasti plaz… »

Plaz odnesel tri alpiniste

Delo 02.01.2024
V vzhodni grapi Tošca je kložasti plaz odnesel tri alpiniste, pri čemer sta se dva poškodovala. V občini Bohinj je danes okoli 12. ure v vzhodni grapi Tošca kložasti plaz odnesel tri alpiniste, pri čemer sta se dva poškodovala. Oba poškodovana… »

PLAZ V OBČINI BOHINJ ODNESEL TRI ALPINISTE: Dva poškodovana odpeljal helikopter (FOTO)

Regional 02.01.2024
V občini Bohinj je danes okoli 12. ure v vzhodni grapi Tošca kložasti plaz odnesel tri alpiniste, pri čemer sta se dva poškodovala. Oba poškodovana so reševalci s helikopterjem prepeljali v Splošno bolnišnico Jesenice, poroča center za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem