Povezane novice

Izraelska vojska: Pripravljeni smo na vse scenarije

SiolNET 03.01.2024
Izraelska vojska je pripravljena na vse scenarije, je sinoči dejal njen tiskovni predstavnik Daniel Hagari, potem ko je uboj namestnika vodje gibanja Hamas Saleha Al Arurija sprožil nove strahove pred nadaljnjo širitvijo konflikta. Izrael uradno ni… »

Atentat na drugega moža Hamasa v Bejrutu: vodja Hezbolaha zagrozil Izraelu

RTV Slovenija 03.01.2024
Izrael vztraja, da atentat na namestnika vodje palestinskega gibanja Hamas Saleha Al Arurija ni napad na Libanon, medtem ko libanonsko gibanje Hezbolah napoveduje maščevanje za napad v Bejrutu. Eden od najtesnejših sodelavcev vodje Hamasa Ismaila… »

Borrell: Rešitev bližnjevzhodnega konflikta bo treba vsiliti od zunaj

Dnevnik 03.01.2024
Visoki zunanjepolitični predstavnik EU Josep Borrell je danes atentat namestnika vodje palestinskega gibanja Hamas Saleha al Arurija v torek v Bejrutu označil kot še en dejavnik, ki lahko zaostri bližnjevzhodni konflikt, v tej luči pa izrazil… »

V najnovejših izraelskih napadih na Gazo ubitih 128 ljudi

Delo 03.01.2024
Izraelsko bombardiranje se medtem nadaljuje predvsem na območju osrednjega in južnega dela enklave. Spremljamo dogajanje na Bližnjem vzhodu: 14.18 V najnovejših izraelskih napadih na Gazo ubitih 128 ljudi V zadnjem dnevu so izraelski napadi na Gazo… »

Hutijevci napovedujejo odgovor in kaznovanje za ameriške napade

RTV Slovenija 03.01.2024
Jemenski hutijevci so v torek zvečer na trgovske ladje v bližini ožine Bab El Mandeb v Rdečem morju izstrelili dve raketi, ki pa po navedbah ameriške vojske nista povzročili škode. Kot napovedujejo, bodo kaznovali vse ameriške napade. "Ta… »

Izrael / »Šlo je za napad na Hamas in ne na Libanon«

Mladina 03.01.2024
Izrael sicer uradno ni prevzel odgovornosti za napad z dronom na Bejrut, v katerem je bil ubit namestnik vodje Hamasa. Izraelska vojska je pripravljena na vse scenarije, je v torek zvečer dejal njen tiskovni predstavnik Daniel Hagari, potem ko je uboj… »

Jemenski Hutiji v Rdečem morju ponovno napadli trgovske ladje

Delo 03.01.2024
Jemenski uporniki Hutiji so sinoči na trgovske ladje v bližini ožine Bab el Mandeb, ki Rdeče morje povezuje z Adenskim zalivom, izstrelili dve raketi, je sporočila ameriška vojska. Škode in ranjenih ni bilo, poroča francoska tiskovna agencija AFP… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem