Povezane novice

Naveza Dončić-Irving zablestela v polnem sijaju

SiolNET 03.01.2024
Košarkarji Dallas Mavericks so v noči na četrtek v velikem slogu prišli do svoje 20. zmage v sezoni. Zasedba Jasona Kidda je pred domačimi navijači s 126:97 odpihnila Portland Trail Blazers. Vprašanje zmagovalca je bilo odločeno praktično že po… »

Slovenski krvnik in Lukov rival potopil vodilno ekipo lige

Zurnal24 03.01.2024
Oklahoma na krilih izjemnega Gilgeous-Alexandra prekinila Bostonov zmagoviti niz. Oklahoma City Thunder je v severnoameriški košarkarski ligi NBA z zmago s 127:123 prekinila niz šestih zaporednih uspehov Bostona, prvi zvezdnik domače ekipe pa je bil s… »

Derbi večera v NBA navdušil navijače, sledi nov izziv Luke Dončića

Delo 03.01.2024
Dallas bo sprejel naslednji izziv v noči na četrtek, ko bo v svoji dvorani American Airlines Center gostil Portland Trail Blazers. Oklahoma je v košarkarski ligi NBA z zmago s 127:123 prekinila niz šestih zaporednih uspehov Bostona, prvi zvezdnik… »

Oklahoma se ne ustavlja, padla je letošnja najboljša ekipa

SiolNET 03.01.2024
V košarkarski ligi NBA sta se v noči na sredo spopadli moštvi Oklahoma City Thunder in Boston Celtics. Zmagali so prvi in tako dosegli še peto zaporedno zmago. Tekma se je končala z izidom 127:123. Sportal Dončić klavrno vstopil v novo leto, Utah… »

Oklahoma City porazil še najboljšo ekipo Vzhoda

RTV Slovenija 03.01.2024
Košarkarji Oklahome so v noči na sredo prekinili zmagoviti niz Bostona, najboljše ekipe v Ligi NBA, in v domači dvorani slavili s 127:123. Šlo je za obračun dveh vročih ekip, saj so tudi gostitelji podaljšali zmagoviti niz na pet tekem, sicer pa… »

Zaradi te poteze so mnogi udarili po Luki: "Nikoli ne bo prvak!"

Zurnal24 03.01.2024
Ob skromnejšem strelskem večeru Dončića visok poraz Dallasa, pri katerem še ni bilo čutiti prave kemije med prvima dvema zvezdnikoma ekipe. Dallas Mavericks so v leto 2024 vstopili s porazom v gosteh v Salt Lake Cityju. Košarkarji Utah Jazz so v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem