Povezane novice

Kako bo od jutri dalje potekalo urejanje prometa zaradi zapore Dunajske ceste

Dnevnik 03.01.2024
Od četrtka do sobote bo na Dunajski cesti v Ljubljani zaradi prenove železniškega nadvoza veljala popolna zapora. Prometne zmožnosti mesta so bile že v prejšnjem letu na robu zmogljivosti in kot kaže, nam v četrtek grozi prometni kolaps. O tem… »

Janković poziva k spoštovanju zapor

Mladina 03.01.2024
Življenje okoli železniške postaje bo po županovih besedah v prihodnjih dveh letih in pol izjemno težko. Ljubljanski župan Zoran Janković je pred začetkom del na Dunajski cesti v Ljubljani udeležence v prometu pozval k spoštovanju delovnih… »

PREDEN SE ODPRAVITE V PRESTOLNICO, GLOBOKO VDIHNITE: Počasni vlaki, zastoji na avtocesti in zdaj še v središču mesta

Regional 03.01.2024
Ljubljanski župan Zoran Janković je pred začetkom del na Dunajski cesti v Ljubljani udeležence v prometu pozval k spoštovanju delovnih zapor. Predvsem pešci in kolesarji naj ne poskušajo prečkati delovišča, je poudaril. Življenje okoli… »

Janković: Dve leti in pol bo življenje okoli železniške postaje izjemno težko in pestro

RTV Slovenija 03.01.2024
Z vstopom v leto 2024 se v središču Ljubljane v sklopu prenove avtobusne in železniške postaje začenjajo obsežnejša gradbena dela, ki bodo na promet na območju celotne prestolnice po opozorilih policije vplivala vsaj naslednji dve leti. Prenova… »

Janković: Lahko se zgodi, da prometne gneče sploh ne bo

Delo 03.01.2024
Ker bo od jutri pot v prestolnico daljša, policija voznikom svetuje, naj se na pot odpravijo pravočasno. Ker se z jutrišnjim dnem na Dunajski cesti začenjajo obsežnejša dela, bo to seveda vplivalo tudi na potek prometa na celotnem območju… »

Začelo se bo ob enih, na cestah bodo policisti z vseh postaj

Zurnal24 03.01.2024
Zaradi popolne zapore na Dunajski cesti pri železniški postaji v Ljubljani se v četrtek zelo verjetno obeta prometni kaos. Z deli bodo začeli že ob enih zjutraj, na cestah bodo policisti z vseh ljubljanskih policijskih postaj. Zastoje lahko… »

Janković: »Dve leti in pol bo življenje okoli železniške postaje izjemno težko«

Necenzurirano 03.01.2024
Začenja se prva faza gradnje nove avtobusne in železniške postaje v Ljubljani. Ob popolni štiridnevni zapori ceste bodo v četrtek začeli podirati južni del nadvoza nad Dunajsko cesto v Ljubljani. Obsežna dela na Dunajski cesti bodo vplivala na… »

Janković: Dve leti in pol bo življenje okoli železniške postaje izjemno težko #video

SiolNET 03.01.2024
"Dve leti in pol bo življenje okoli železniške postaje izjemno težko in pestro," je na novinarski konferenci poudaril ljubljanski župan Zoran Janković in vse udeležence v prometu pozval, naj se izogibajo temu delu Ljubljane in naj spoštujejo… »

Za pešce in kolesarje ob zaprtju Dunajske ceste: Po Vilharjevi cesti, skozi podhod pod železnico in po Trgu OF

Dnevnik 03.01.2024
Z začetkom obsežnejših del na območju nadvoza nad Dunajsko cesto bodo začela veljati priporočila pešcem in kolesarjem za obvoz. Med 4. in 7. januarjem, ko bo cesta popolnoma zaprta za ves promet, bo obvoz za pešce in kolesarje potekal po… »

Kakšen dan nas čaka jutri?

Dnevnik 03.01.2024
Jutri se začenja štiridnevna popolna zapora dela Dunajske ceste med Bavarskim dvorom in Gospodarskim razstaviščem. Ta je nujna zaradi rušitve prvega dela železniškega nadvoza, ki prečka eno najbolj pomembnih ljubljanskih vpadnic. Župan Zoran… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem