Povezane novice

Sodniki in tožilci so danes za eno uro prekinili delo

Dnevnik 03.01.2024
Tudi tožilci so danes za eno uro prekinili delo in s tem izrazili nestrinjanje z nespoštovanjem ustavne odločbe glede sodniških plač. Premier Robert Golob je še dan pred protestnimi shodi sodnikov in tožilcev vztrajal, da dogovora o plačni reformi… »

Golob: Brez reforme celotnega javnega sektorja ne moremo izpeljati dogovora za sodno vejo oblasti

SiolNET 03.01.2024
Premier Robert Golob dan pred protestnimi shodi sodnikov in tožilcev vztraja, da dogovora o plačni reformi za pravosodne funkcionarje ne morejo izpeljati, ne da bi to izpeljali za celoten javni sektor. Prepričan je, da bodo pogajanja o reformi v… »

Vesna Bergant Rakočević: Ni prostora za dogovore. Franc Props: Upam, da sodniki razumejo položaj.

RTV Slovenija 03.01.2024
Sodniki in tožilci bodo v četrtek za eno uro prekinili delo in s tem izrazili nestrinjanje z nespoštovanjem ustavne odločbe glede sodniških plač. A premier Golob opozarja, da je treba najprej izpeljati reformo na ravni celotnega javnega sektorja… »

GOLOB DAN PRED PROTESTOM SODNIKOV IN TOŽILCEV: "Brez reforme celotnega javnega sektorja ne moremo izpeljati dogovora"

Regional 03.01.2024
Premier Robert Golob dan pred protestnimi shodi sodnikov in tožilcev vztraja, da dogovora o plačni reformi za pravosodne funkcionarje ne morejo izpeljati, ne da bi jo izpeljali za cel javni sektor. Prepričan je, da bodo pogajanja o reformi v prihodnjih… »

TUDI ONI BODO JUTRI STAVKALI: Tožilci bodo prekinili delo za eno uro

Regional 03.01.2024
Tudi tožilci bodo v četrtek za eno uro prekinili delo in s tem izrazili nestrinjanje z nespoštovanjem ustavne odločbe glede sodniških plač. Z vladnim ignoriranjem ustavne odločbe bodo seznanili tudi pristojne evropske organe, pripravljajo pa tudi… »

Jutri protestni zbori sodnikov in tožilcev zaradi plač

Delo 03.01.2024
Iztekel se je rok za odpravo protiustavnosti na področju sodniških plač. Protestu se bodo pridružili tudi tožilci. Do danes bi morala vlada in državni zbor uresničiti ustavno odločbo, ki je ugotovila protiustavno nesorazmerje med sodniškimi… »

Sodniki bodo jutri protestno prekinili delo

Dnevnik 03.01.2024
Če se ne bo zgodil nepričakovan preobrat, bodo sodniki in verjetno tudi tožilci jutri, 4. januarja, z enournim protestom, med katerim bodo tudi prekinili delo, izrazili svoje nestrinjanje z nespoštovanjem ustavne odločbe. Ustavni sodniki so namreč… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem