Povezane novice

Slivnik: Kot misija nemogoče, a proga je zdaj tu! #video

SiolNET 03.01.2024
"Proga je široka 30 metrov, snega je povsod vsaj 40 centimetrov. Porabili smo vse zaloge. Bilo je videti kot misija nemogoče, a proga je zdaj tu. Vse je postavljeno," je tri dni pred začetkom 60. Zlate Lisice v Kranjski Gori povedal vodja priprave… »

Verdnik pričakuje, da bodo lisičke v Kranjski Gori prikazale najboljše predstave v sezoni

RTV Slovenija 03.01.2024
V Kranjski Gori je vse pripravljeno na jubilejno 60. Zlato lisico. Ob začetku je kazalo, kot da se podajamo v misijo nemogoče, a zdaj je to vse pozabljeno in proga je pripravljena, je dejal vodja priprave proge Janez Slivnik. Konec tedna se bo… »

Novega snega v Kranjski Gori še niso dočakali, a za lisičke ni skrbi

Delo 03.01.2024
Ob koncu tedna največja tekma alpskih smučark pri nas. Štiri slovenske reprezentantke – Ana Bucik, Neja Dvornik, Andreja Slokar in Nika Tomšič – pripravljene. V nadaljevanju preberite: Pred vrati je jubilejna 60. Zlata lisica. S kakšnimi… »

Hrovat brez nastopa na domačem hribu, v boj štiri Slovenke

Zurnal24 03.01.2024
V Kranjski Gori je vse pripravljeno na jubilejno 60. tekmovanje alpskih smučark za Zlato lisico. "Ob začetku je kazalo, kot da se podajamo v misijo nemogoče, a sedaj je to vse pozabljeno in proga je pripravljena," je danes v Kranjski Gori dejal vodja… »

60. Zlata lisica: Poker Slovenk na jubileju v Kranjski Gori

Dnevnik 03.01.2024
Predstavila se je slovenska ženska alpska smučarska reprezentanca, ki bo konec tedna nastopila na 60. Zlati lisici. Smučarska zveza Slovenije si kot organizator dveh tekem svetovnega pokala želi, da vreme v zadnjih dneh ne bo preveč vplivalo na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem