Povezane novice

Pričakovali kaos, a je promet kljub obvozom potekal gladko

Dnevnik 04.01.2024
Zaradi gradnje novega Potniškega centra Ljubljana se je promet na delu ene najbolj prometnih vpadnic popolnoma ustavil. Cestna zapora na Dunajski je v okolici železniške postaje, mimo katere vsak dan pelje okoli 25.000 vozil, vplivala tudi na kolesarje… »

Del Dunajske ceste do nedelje popolnoma zaprt, za zdaj brez večjih zastojev

RTV Slovenija 04.01.2024
Ob 1. uri ponoči so zaprli Dunajsko cesto pri železniški postaji, popolnoma zaprta bo do nedelje, v tem času pa bo obvoz urejen po Celovški, Drenikovi, Samovi in Tivolski cesti ter v nasprotni smeri. Pristojni voznike pozivajo k strpnosti. Zapore so… »

#fotogalerija Gradbišče: rušenje železniškega nadvoza nad Dunajsko

Dnevnik 04.01.2024
Ponoči so začeli podirati južni del nadvoza nad Dunajsko cesto v Ljubljani, zaradi česar bo cesta na tem območju štiri dni popolnoma zaprta za promet, cestno - križišče pa je postalo eno veliko gradbišče. Gre za eno najkompleksnejših faz v… »

Ljubljana / Zapora na Dunajski

Mladina 04.01.2024
Zjutraj je bil nekoliko bolj gost promet na Tivolski cesti pred križiščem pri Bavarskem dvoru ter naprej po Masarykovi in na križišču Vilharjeve, Topniške in Šmartinske ceste. Zapora na Dunajski cesti v Ljubljani, ki so jo v sklopu gradnje novega… »

Na poti v center se izogibajte Dunajski

Delo 04.01.2024
Ponoči se je začela popolna zapora ene najbolj prometnih vpadnic v središče Ljubljane. Prvi dan brez večjih prometnih zastojev. S popolno zaporo dela Dunajske, ki jo v povprečju na dan prevozi kar okoli 25.000 vozil, se je v okolici glavne… »

Tako je bilo zjutraj v okolici Dunajske ceste

Zurnal24 04.01.2024
Pripravljali smo se na prometni kolaps, na srečo pa do večjih zastojev ni prišlo. Danes so začeli podirati južni del nadvoza nad Dunajsko cesto v Ljubljani. Popolna zapora ene najbolj prometnih cest v Ljubljani bo trajala štiri dni. Z deli so… »

Dunajska cesta zaprta: to je zjutraj pričakalo voznike #foto #video

SiolNET 04.01.2024
Ob enih ponoči so začeli podirati južni del nadvoza nad Dunajsko cesto v Ljubljani, zaradi česar bo cesta na tem območju štiri dni popolnoma zaprta za promet. Kljub temu večjih posebnosti na cestah v prestolnici danes zjutraj ni bilo zaznati… »

#zemljevidi #foto V centru prestolnice postavljena popolna cestna zapora

Dnevnik 04.01.2024
Od danes od 1. ure zjutraj in vse do sobote zaradi gradnje železniškega nadvoza nad Dunajsko cesto velja popolna zapora za ves promet. Zaradi preusmeritve prometa v centru Ljubljane lahko pričakujete daljše zastoje, grozi tudi prometni kolaps… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem