Povezane novice

Sodniki bodo med 10. in 24. januarjem opravljali le nujne zadeve, Goloba pozivajo k odstopu

RTV Slovenija 04.01.2024
Glavni odbor Slovenskega sodniškega društva je sprejel sklep, da bodo sodniki med 10. in 24. januarjem protestno opravljali le nujne zadeve, premierja Roberta Goloba in pravosodno ministrico Dominiko Švarc Pipan pa pozivajo k odstopu. Sodniki bodo… »

Sodniki Goloba pozvali k odstopu

Zurnal24 04.01.2024
Sodniki zaradi plač stopnjujejo pritiske na vlado. Glavni odbor Slovenskega sodniškega društva je danes sprejel več sklepov o stopnjevanju protestnih aktivnosti, ker vlada ni uresničila odločbe ustavnega sodišča o sodniških plačah. Med 10. in… »

Sodniki bodo med 10. in 24. januarjem protestno opravljali le nujne zadeve

Dnevnik 04.01.2024
Glavni odbor Slovenskega sodniškega društva je danes sprejel več sklepov o stopnjevanju protestnih aktivnosti, ker vlada ni uresničila odločbe ustavnega sodišča o sodniških plačah. Med 10. in 24. januarjem bodo protestno opravljali le nujne… »

Sodniki in tožilci imajo dovolj: med 10. in 24. januarjem bodo stavkali #video

SiolNET 04.01.2024
Sodniki in tožilci so danes za eno uro prekinili delo in s protestnimi shodi izrazili nestrinjanje z nespoštovanjem ustavne odločbe glede sodniških plač. Glavni odbor Slovenskega sodniškega društva je nato danes sprejel več sklepov o stopnjevanju… »

Sodniki bodo od 10. do 24. januarja protestno opravljali le nujne zadeve

Delo 04.01.2024
Protestni shod: Pravosodni funkcionarji opozarjajo, da država ni uresničila odločbe ustavnega sodišča o ureditvi plač. V nadaljevanju preberite: Sodniki in tožilci so danes ob 10. uri za največ eno uro prekinili delo v znak protesta zaradi… »

SODNIKI IN TOŽILCI: "Protestiramo, ker sta si vlada in državni zbor vzela pravico, ki je nimata"

Regional 04.01.2024
V protestni izjavi, ki jo je Slovensko sodniško društvo pripravilo ob današnjem protestu, so izpostavili, da danes protestirajo proti kršenju pravnega reda in pozivajo k spoštovanju pravne države in vladavine prava. V vladnem nespoštovanju ustavne… »

Maja Tratnik: Žalosten dan za sodnike

RTV Slovenija 04.01.2024
Neravnovesje, ki je nastalo v nagrajevanju funkcionarjev, najeda demokracijo in delitev oblasti, opozarja častna predsednica svetovnega združenja sodnikov Maja Tratnik. Sodniki in tožilci so danes za eno uro prekinili obravnave in se zbrali na… »

SODNIKI IN TOŽILCI BODO ZA ENO URO PREKINILI DELO: Glavne obravnave in seje ne bodo preklicane

Regional 04.01.2024
Sodniki in tožilci bodo danes za eno uro prekinili delo in s protestnimi shodi izrazili nestrinjanje z nespoštovanjem ustavne odločbe glede sodniških plač. O protestu so že obvestili pristojne evropske institucije, ne izključujejo pa niti… »

Javnofinančno voščilo

Delo 04.01.2024
Letošnje leto je zadnji čas, da se v vladi bolj izkažejo pri snovanju proračuna. V nadaljevanju preberite: Ponovoletni čas je v znamenju dobrih voščil. Že več let zapored pa je začetek januarja za državni proračun tudi v znamenju zadolževanja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem