Povezane novice

Avstrijska zvezdnica se je pozanimala o skrivnosti uspeha Nike Prevc

Delo 04.01.2024
Prevčeva premočno zmagala tudi na drugi tekmi v Beljaku. Slovensko slavje dopolnila Križnarjeva. V Bischofshofnu zatišje pred finalom 72. novoletne turneje. V nadaljevanju preberite: Kako je vzhajajoča slovenska zvezdnica smučarskih skokov Nika… »

Niki Prevc nihče ni niti blizu, na stopničkah tudi Nika Križnar

RTV Slovenija 04.01.2024
Nika Prevc je tudi na drugi tekmi v Beljaku igraje opravila s tekmicami in si priskakala že četrto zmago na zadnjih petih tekmah svetovnega pokala. Rumeno majico vodilne bo tako nesla tudi na Japonsko. 18-letna Slovenka si je pot do druge zmage v dveh… »

Raje kot serijska zmagovalka ostaja Nika #video

SiolNET 04.01.2024
"Preprosto uživam v skokih. Težko bi se počutila bolje. Zelo sem zadovoljna s tekmama v Beljaku, želim nadaljevati v tem slogu," je po dvojčku zmag na avstrijskem Koroškem dejala vodilna skakalka svetovnega pokala Nika Prevc, ki je na zadnjih petih… »

Nika Prevc znova deklasirala konkurenco, na stopničkah tudi Križnarjeva #video

SiolNET 04.01.2024
Vodilna skakalka svetovnega pokala Nika Prevc je po zanesljivi sredini zmagi v Beljaku zmagala tudi v četrtek. Najstnica je za več kot 20 točk ugnala drugo Avstrijko Evo Pinkelnig, za dodatno veselje v slovenskem taboru pa je s tretjim mestom poskrbela… »

#video Nova zmaga Nike Prevc, že četrta na zadnjih petih tekmah: “Enostavno uživam v skokih!”

Dnevnik 04.01.2024
Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc (275,6 točke) je tudi na drugi tekmi svetovnega pokala v Beljaku slavila dominantno zmago. Osemnajstletnica, ki je z veliko prednostjo slavila že v sredo, je imela danes kar 20,3 točke naskoka pred domačinko… »

Prevčeva znova pometla s konkurenco, na stopničkah tudi Križnarjeva

Zurnal24 04.01.2024
Nika Prevc je z ogromno prednostjo dobila tudi drugo tekmo v Beljaku, na stopničkah se ji je s tretjim mesto pridružila tudi Nika Križnar. Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc je po zmagi na sredini tekmi nadaljevala z izjemnimi nastopi tudi na… »

Kakšen dan Slovenk v Beljaku! Ena Nika zmagala, ena Nika tretja

Delo 04.01.2024
Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc ohranja odlično formo in je vnovič prekosila tekmice. Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc je po zmagi na sredini tekmi svetovnega pokala v Beljaku, ki je bila njena tretja v sezoni, nadaljevala izjemne… »

ZNOVA DOMINANTNA ZMAGA NIKE PREVC: Na stopničkah se ji je tokrat pridružila tudi Nika Križnar!

Regional 04.01.2024
Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc (275,6 točke) je tudi na drugi tekmi svetovnega pokala v Beljaku slavila dominantno zmago. Osemnajstletnica, ki je z veliko prednostjo slavila že v sredo, je imela danes kar 20,3 točke naskoka pred domačinko… »

NIKA PREVC TUDI DANES BLESTI: Pred tekmo najboljša v kvalifikacijah

Regional 04.01.2024
Slovenska smučarska skakalka Nika Prevc je po zmagi na sredini tekmi svetovnega pokala v Beljaku, ki je bila že njena tretja v sezoni, nadaljevala izjemne nastope tudi v današnjih kvalifikacijah. Prevc je bila na vrhu za 4,6 točke boljša od Japonke… »

Nika Prevc v povprečju zmaguje z rekordno razliko

RTV Slovenija 04.01.2024
Nika Prevc je svojo prvo zmago v svetovnem pokalu slavila z 2,6 točke prednosti, drugo z 12,9, pri svoji tretji pa je vse tekmice premagala kar za 26 točk, s čimer je na začetku svoje kariere najbolj prepričljiva smučarka skakalka do zdaj. Na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem